Pora kartu praleido trejus metus. Jie susitiko sagos apie vampyrus filmavimo aikštelėje ir kartu turi 4 mln. svarų kainuojančius namus Los Andžele.

K. Stewart praėjusią savaitę buvo pastebėta meiliai apsikabinusi su britu R. Sandersu, turinčiu du vaikus.

Šaltinis pasakoja, kad 26 metų R. Pattisonas „palūžęs ir piktas“. „Nesu tikras, kad jiems pavyks po viso to atsigauti“, - toliau pasakojo šaltinis iš aktorių aplinkos.

Aktorė jau išplatino meilikaujantį viešą pareiškimą, kuriame sako: „Labai apgailestauju dėl skausmo ir sutrikimo, kurį sukėliau savo artimiesiems ir visiems, kurie su tuo susiję. Dėl šio trumpalaikio neapdairumo pavojuje atsidūrė man svarbiausias dalykas gyvenime, žmogus kurį myliu ir gerbiu, Robas. Aš jį myliu, aš jį myliu. Labai apgailestauju“.

Dabar Kristen dar ruošiasi parašyti asmeninį atsiprašymą modeliu dirbančiai R. Sanderso žmonai Liberty Ross. Beje, būtent R. Sandersas režisavo juostą „Snieguolė ir medžiotojas“ („Snow White and the Huntsman“).

Šaltinis pasakoja: „Kristen ketina pasielgti garbingai ir parašyti Liberty asmenį laišką, kuriame išreikš apgailestavimą dėl savo veiksmų.

Kristen mano padariusi siaubingai naivią klaidą ir padarys viską, kad ją ištaisytų. Dabar ji suvokė tą faktą, kad Liberty ir Rupertas turi du vaikus ir jaučiasi siaubingai“.

R. Sandersas taip pat jau išplatino viešą atsiprašymą, kuriame sako: „Esu absoliučiai pamišęs dėl skausmo, kurį sukėliau savo šeimai. Meldžiuosi, kad mes kartu tai įveiktume“.

Režisieriaus tėvai Michaelas ir Thalia Sandersai apibūdino Kristen kaip „labai mielą mergaitę“ ir pareiškė palaikantys savo sūnų. „Manau, kad tai audra arbatos puodelyje. Jis labai sąžiningas žmogus ir atsidavęs tėvas, - sako iki pensijos chirurgu dirbęs M. Sandersas. - Tai tebuvo pasisveikinimo bučinys. Tai buvo tik susižavėjimas. Nebuvo jokio meilės romano“.

Likus dviem savaitėms iki tos dienos, kai jos vyras buvo pastebėtas laiką leidžiantis su kita, 33 metų Liberty žurnale savo santuoką apibūdino kaip „nuostabią“.

Paaiškėjus neištikimybės faktui, socialiniame tinkle „Twitter“ moteris paliko įrašą: „Tai bent“.

R. Pattisonas jokių komentarų nepateikė, tačiau teigiama, kad jis „šokiruotas“. Draugai pasakoja, kad K. Stewart daro viską, kas įmanoma, kad susigrąžintų mylimąjį ir yra įsitikinusi, jog jai pavyks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)