Ankstyvą šeštadienio rytą policiją į jos namus iškvietė kaimynas. Nuo triukšmo pabudęs kitas netoli gyvenantis asmuo ėmė filmuoti. Vaizdo įraše girdėti, kaip Lindsay rėkia: „Prašau, prašau, prašau. Jis ką tik smaugė mane. Jis vos nenužudė manęs“. Šaukdama ji įvardijo ir savo vardą, pavardę bei adresą.

„Nešdinkis. Nebedrįsk artintis. Tu nesveikas. Tu tikrai nesveikas. Tau reikia pagalbos. Tai mano namai, nešdinkis“, – tokie šūksniai girdėjosi kaimynams.

Užsienio naujienų portalas Dailymail.co.uk teigia, kad konfliktas tarp sužadėtinių kilo dėl to, kad Jegoras Tarabasovas buvo pričiuptas su kita mergina, tiksliau – laisvo elgesio mergina.

J. Tarabasovas sužadėtinei Lindsay melavo esantis namuose, nors tuo metu laiką leido su jaunute laisvo elgesio mergina naktiniame klube. Tai sužinojusi L. Lohan ėmė viešinti keistus įrašus socialiniuose tinkluose ir net paviešino nuotrauką, kuriame sužadėtinis pričiuptas nusikaltimo vietoje.

Pradėjusi erzinimo socialiniuose tinkluose laviną, Lindsay net paviešino nuotrauką su prierašu, kad laukiasi. Po visą dieną trukusio kivirčo viešumoje, konfliktas įsiaudrino ir poros namuose.

Pora susižadėjo balandžio pradžioje. Neseniai 30-etį atšventusios Lindsay sužadėtinis už ją jaunestis aštuoneriais metais.

Per bendrus draugus susipažinusi pora, Jegoras su Lindsay, artimai draugavo vos septynis mėnesius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)