Kai pasaulį apskriejo 29-erių dainininkės ir žavaus jauno vyro, kuris maudėsi drauge, nuotraukos, niekam nekilo abejonių, kad jie - pora. Kartu jie vėliau buvo užfiksuoti geriant kavą ir meiliai besišnekučiuojant mieste. Kaskart liesdami vienas kitą jie šypsojosi ir kažką šnabždėjo. Tuomet ir neliko abejonių, kad Rihanna pagaliau įsimylėjo. Akivaizdu, kad jaunas vyras su žvaigžde elgiasi itin šiltai ir globėjiškai ir negaili jai nei dovanų, nei dėmesio.

Toyota“ įmonei atstovaujanti H. Jameelio šeima Saudo Arabijoje yra laikomi vienais turtingiausių žmonių. Artimųjų Rytų „Forbes“ duomenimis, šiai šeimai priklausančios kompanijos turto vertė – 1,5 mlrd. dolerių.

Rihannai, kuri anksčiau draugavo su reperiu Drake, atlikėju Chrisu Brownu ir aktoriumi Leonardo DiCaprio, turėtų patikti išsilavinęs verslininkas. Ji ne kartą yra sakiusi, kad abejoja galimybe užmegzti rimtus santykius su šou pasaulio atstovu ir savo ateitį susietų tik su kitos srities atstovu.

Tiesa, į šou pasaulio akiratį pats Saudo Arabijos milijardierius pateko dar prieš kurį laiką pradėjęs draugauti su supermodeliu Naomi Elaine Campbell. Tačiau pora greitai pasuko skirtingais keliais.

Rihanna

„Man patinka daug pasiekę, išsilavinę vyrai, – ji taip pat yra sakiusi 2015 m. duotame interviu „New York Times“. – Nebūtina turėti diplomą, tačiau jie turėtų mokėti užsienio kalbų, išmanyti geografiją, istoriją, šį tą žinoti apie menininkus, muzikantus. Man patinka sužinoti naujų dalykų.“

Dar visai neseniai visą pasaulį nustebinusi suapvalėjusiomis savo kūno formomis Rihanna ir vėl stengiasi lieknėti. Panašu, kad tai ją skatina daryti ir naujas mylimasis, nors, šaltinių teigimu, jis niekada nepriekaištavo nei dėl jos muzikinės karjeros ir žinomumo, nei dėl figūros.

Kur tiksliai pora susipažino vis dar lieka paslaptyje. Tik kalbama, kad lemtingoji pažintis galėjo įvykti Hassanui atostogaujant Kalifornijoje.Greitai radę bendrą kalbą žinomi žmonės nedelsė ir pradėjo draugauti artimiau. Panašu, kad šiems santykiams neprieštarauja ir turtingojo paveldėtojo šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)