„Jeigu nepakeli manęs 2007 metais, nesi manęs vertas ir 2017 metais“, – rašoma meme, kuriame pateikiamos dvi minėtojo reperio nuotraukos: vienoje iš jų atlikėjas stambesnis, o kitoje – lieknesnis.

😢

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jun 5, 2017 at 11:02am PDT

Rihanną memą paskelbė kaip atsaką į „Barstool Sports“ pasirodžiusį įrašą, kuriam parinkta antraštė skelbė „Ar Rihanna storumą pavers nauja mada?“.

Straipsnio autorius Chrisas Spragsas rašo, jog „Rihanna pernelyg ilgai mėgavosi kambarių tarnybos paslaugomis“, o dabar moteris įkvėps atrodyti kaip „žmogiškas Wall-E versijas“.

Svetainėje internete paskelbtame komentare „Barstool Sport‘s“ įkūrėjas Davidas Portnoy‘us paaiškino, kad šiuo metu minėtasis žurnalistas nušalintas, o jo pareiškimas pašalintas, bet esą vien dėl to, kad pasirodęs nepakankamai juokingas.

„Tiesą sakant, nemanau, kad tinklaraščio įrašas yra toks blogas, kokiu jį visi čia vadina, bet štai ką noriu jums pasakyti. Jis nebuvo ir juokingas. Buvo galima iš karto suprasti, kad feministės juo pasipiktins, galiu jį pateikti kaip pavyzdį tų atvejų, kai „Barstool“ ir vėl elgiasi kaip tikras „Barstool“. Tiesiog yra temų, kurias reikia tinkamai pateikti, nes priešingu atveju nieko gero neišeis. Taigi, jeigu ketini rašyti apie tai, kad Rihanna priaugo svorio, geriau jau pasistenk, kad būtų juokinga iki ašarų – ir pasisaugok“, – paaiškino D. Portnoy‘us.

„Barstool Sport‘s“ ne pirmasis, parašęs apie pakitusį Rihannos svorį. Praeitą mėnesį „BuzzFeed“ taip pat prabilo ta tema.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)