25 metų dainininkė sušukavo savo bičiulę, o tuomet abi išskubėjo pasitikti naujų 2014-ųjų metų.

Hito „Diamonds“ atlikėja svetainėje „Instagram“ paskelbė virtinę intymių nuotraukų, kuriose matyti, kaip ji riša ilgus britų podiumų karalienės plaukus į aukštą uodegą.

Visu grožiu demonstruodama savo žudikišką figūrą, Rihanna atrodė nuostabiai su juodo satino korsetu ir austrių spalvos šilkinėmis kelnėmis.

Prie savo ansamblio priderinusi deimantų vėrinį ir auskarus, dainininkė spinduliavo senuoju Holivudo grožiu, pasirinkusi retro stiliaus garbanas, raudonus lūpų dažus ir plevenančias dirbtines blakstienas.

Vakaro metu Rihanna troško atrodyti tobulai, todėl pasisamdė visą grožio meistrų komandą, kuri išdabino ją iki tobulybės.

Dainininkė sukvietė savo geriausius draugus į prabangią vakarienę, o vėliau visas būrys išvyko pasitikti Naujųjų metų į Jay-Z priklausantį klubą „40/40“, kuris įsikūręs Manhatano centre netoli Madisono aikštės parko.

Išėjusi į gatvę Rihanna įsisupo į baltus kailinius, o kad jie neatrodytų keistai, ant galvos užsidėjo baltą kristalais inkrustuotą juostą su tinkleliu ant akių.
Po prabangiais kailiniais dainininkė vilkėjo žvilgantį baltą kostiumą su juodu korsetu ir avėjo rožiniais aukštakulniais.

Tuo tarpu Cara vilkėjo palaidine su užtrauktuku ir segėjo pieštuko formos sijoną, tačiau atvyko su savo mėgstama striuke, turinčia maskuojančių spalvų pamušalą.

Rihanna klube „40/40“ vedė Naujųjų metų sutiktuves ir akivaizdžiai troško, kad visi svečiai šia proga būtų pasipuošę.

„Rihanna pasirūpino, kad į Niujorką būtų atgabenta papildomų butelių rožinio šampano „Armand de Brignac“, kainuojančio po 300 dolerių“, - „The Sun“ pasakojo vienas šaltinis.

„Ji, Cara ir kiti svečiai, įskaitant jos buvusį vaikiną Drake`ą, turėjo sutikti 2014 metus tam tikru stiliumi“.

„Jų erdvė likusiam klubui buvo uždara. Joje artimiausiems draugams ir šeimos nariams buvo įrengti biliardo stalai ir milžiniški televizoriai. Rihanna niekada nieko nedaro abejingai“, - pasakojo šaltinis.

„Vyrukai, tai jūsų naktis atrodyti kaip džentelmenams! Damos, jūs jau žinote, ką daryti… #NYE #4040 #NYC“, - antradienio vakarą tinkle „Twitter“ rašė Rihanna.

Prieš išeidamos Rihanna, Cara ir jų komanda „Instagram“ paskelbė vaizdo žinutę.

Ri Ri Kalėdas praleido gimtajame Barbadose, kur buvo atvykusi ir C. Delevingne. Abi draugužės šioje Karibų jūros saloje rado laiko susitikti, o vėliau išvyko į Niujorką pasitikti Naujųjų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją