„Jie man sako: tėti, vakar buvai geresnis, nei šiandien. Kas vyksta su tavo dainavimu? Jie labai atviri bei sąžiningi, o aš tai vertinu, – sakė Ricky. – Kartais jie kritikuoja, teigia, kad vakar buvau mažiau pavargęs ir šokau geriau. Taip, tai vyksta mūsų namuose.“

Nors poros vaikai kritiškai vertina Ricky veiklą, tėtis palaiko jų aistras ir interesus.

„Matteo gabus menuose, o Valentino planuoja tapti geriausiu pasaulyje youtuberiu“, – teigė R. Martinas ir pridūrė, jog jei nors vienas iš vaikų norės sekti jo pėdomis, šis tik paskatins įgyvendinti svajonę.

„Kai buvau dvylikos, savo tėčiui pasakiau, kad noriu būti atlikėju. Tėtis mane palaikė, labai jam už tai dėkoju. Tad manau, jog ir aš turiu daryti tą patį“, – kalbėjo ne vieną muzikos apdovanojimą pelnęs dainininkas.

Be to, Ricky PEOPLE pripažino, jog dvyniai yra gabūs ir protingi ne pagal savo amžių.

„Jie kelia tokius klausimus, apie kuriuos aš, būdamas vienuolikos, tikrai nė nesusimąstydavau, - teigė drauge su vyru atžalas auginantis Ricky Martinas.

Primename, kad jauniausiojo sūnaus 48-erių dainininkas ir 36-erių J. Yosefas susilaukė prieš metus. Kūdikį porai išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina.

„Gimė mūsų sūnus Rennas Martinas-Yosefas“, – „Instagram“ prie nuotraukos, kurioje užfiksuota, kaip jis laiko mažylį savo rankose, rašė R. Martinas. Žvaigždė džiaugsmingai pridėjo grotažymę #TheBabyIsBorn („Gimė kūdikis“).

Praėjusių metų rugsėjį per Vašingtone vykusį iškilmingą žmogaus teisių organizacijos „Human Rights Campaign“ renginį, kuriame dalyvavo drauge su šeima, R. Martinas pranešė, kad jis su J. Yosefu netrukus susilauks dar vieno vaiko.

„Mano šeima yra čia“, – atsiimdamas apdovanojimą už LGBTQ teisių gynybą ir filantropiją kalbėjo žvaigždė ir gyrė savo vyrą ir dvynius.

„Mano vyre Jwanai, myliu tave. Mano puikieji dvyniai dvyniai Valentino ir Matteo taip pat yra čia, myliu jus iš visos širdies, jūs esate mano stiprybė, jūs kiekvieną dieną mane įkvepiate, jūs motyvuojate mane daryti tai, ką darau. Jūs esate nuostabūs vaikai. Jūs visi esate nuostabūs. Aš jus myliu“, – sakė R. Martinas.

Aktorius ir dainininkas kalbėjo toliau ir savo dukterį Lucią, neprisijungusią prie likusių šeimos narių, pavadino „savo gyvenimo šviesa“.

„Beje, mes norime pranešti, kad laukiamės“, – tuomet viešai pranešė R. Martinas. Sulaukęs publikos aplodismentų, jis pridūrė: „Man labai patinka didelės šeimos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)