"How Deep Is Your Love" dainininkas kovoja su mirtimi Londono ligoninėje, į kurią pateko susirgęs plaučių uždegimu ir praradęs sąmonę. Vos prieš kelias savaites buvo paskelbta, kad jo gaubtinės žarnos ir kepenų vėžys dabar yra remisijos būklės.

Penktadienį jo žmona Dwina pranešė, kad jis pabudo iš komos ir stebuklingai sveiksta. Tuo negali patikėti net jo gydytojas Andrew Thillainayagamas, kuris pripažįsta ketvirtadienį perspėjęs R.Gibbo šeimą, kad jis jau gali niekada nebeatsigauti. Tačiau dainininkas atsibudo ir gali kalbėti.

"Tai, kad jis įveikė gana neįtikėtinus nelygius šansus ir dabar yra ten, kur yra, liudija apie ypatingą Robino drąsą, geležinę valią ir didelius fizinės stiprybės rezervus", - sakė gydytojas.

Vis dėlto A.Thillainayagamas pripažįsta, kad 62 metų dainininko būklė tebėra trapi ir kad jis yra "išsekęs, itin silpnas ir nusilpęs dėl prastos mitybos".

R.Gibbas, kuris vis dar gydomas intensyviosios terapijos skyriuje, kvėpuoja per deguonies kaukę ir maitinamas tirpalais į veną.

Šį savaitgalį dainininko veterano sūnus Robinas-Johnas britų laikraščiui "Sunday Express" sakė, kad jo tėvas nori įveikti sveikatos problemas ir dalyvauti jo Antrojo pasaulinio karo memorialo Londone atidaryme birželio pabaigoje.