Savo instagramo paskyroje reperis paragino M. Simonjan geriau papasakoti tiesą apie Putino padlaižių Kirkorovo, Baskovo ir Lazarevo seksualinę orientaciją.

„Kad jau apie tai prabilta, pakalbėkime pavardėmis tų garsiai kalbėti bijančių, caro rūmų artistų – Kirkorovų, Baskovų, Lazarevų... Poniute, ne su tais asmenimis leidotės į asmeniškumus“, – parašė garsus ukrainietis.

Muzikantas pažymi, kad M. Galkinas – žmogus, galintis ir nebijantis būti sąžiningas, ir pakvietė jį kartu su Alla Pugačiova pasibaigus kartui Ukrainoje surengti koncertų.

„O ta maršrutinio autobusiuko keleivė, garmanti į užmaršties bedugnę, dar spėja kitus drabstyti purvais... Maksas visų pirma – žmogus, kuris labai myli savo Tėvynę ir moka būti sąžiningu artistu. O Alla – legenda, pergyvenusi ir, esu tikras, pergyvensianti dar daugumą vadovų ir tokių klounų! Po Ukrainos pergalės prieš Putiną ir jūsų šlykštynes mes labai lauksime Allos ir Makso koncertų“, – reziumavo Potapas.


Griežtos kritikos M. Galkinas pradėjo sulaukti po to, kai savo vaizdo tinklaraštyje humoristas ėmė kalbėti apie tai, kad Rusija Ukrainoje žudo taikius žmones.

„Šv. Velykų išvakarėse į gyvenamąjį daugiabutį Odesoje lekia rusų sparnuotosios raketos. Žūsta šeima, žūsta trijų mėnesių kūdikis. Kaip taip gali būti? Paaiškinkite man. Sparnuotosios raketos neturi skristi į gyvenamuosius namus – nei paprastomis dienomis, nei per šventes. Jūs tuo pat metu meldžiatės už taiką, į Maskvą vežate Šventąją ugnį, o valdžia siunčia raketas. Ar čia vėl ne mes?“, – sakė M. Galkinas.

Humoristas taip pat pareiškė dalį iš koncertų gautų pajamų skirsiantis paramos pabėgėliams iš Ukrainos fondams. Neilgai trukus po tokių jo pareiškimų žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad Rusijoje M. Galkinui ketinama kelti baudžiamąją bylą dėl „melagienų apie Rusijos ginkluotąsias pajėgas skleidimo“.

Priminsime, kad paskelbta tarptautinė M. Simonjan paieška. Ukrainos teismas leido ją suimti ir pristatyti į teismą, kur būtų nuspręsta, kokias kardomąsias priemones taikyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)