Sekmadienį instagrame reperis atskleidė, kad jiedu su drauge Annie Smith laukiasi vaiko.

„Ketinau dar palaukti, bet nenorėjau laikyti savo gerbėjų nežinioje. Oficialiai skelbiu, kad tapsiu tėvu, – rašo Lil Xan, kurio tikrasis vardas Nicholasas Diego Leanosas. – Labai jus myliu ir tikiuosi, kad liksite su manimi šioje beprotiškoje kelionėje. Niekada gyvenime nesijaučiau toks laimingas. “

Jis tęsė: „Pažadu visus jus pakviesti į kūdikio lyties atskleidimo vakarėlį! Nekantrauju parodyti pasauliui viską, ką sukūriau „YouTube“ erdvėje ir savo oficialiame antrajame albume „BE SAFE“. O savo mažytei, savo angelui, savo saulelei @anniiesmith sakau – myliu tave iš visos širdies.“

Lil Xan padėkojo Annie už tai, kad ji jį išgelbėjo, o savo įrašą baigė gražiais žodžiais: „Myliu tave labiau, nei [...] gali apsakyti žodžiai“. Ir pridėjo daug jausmaženklių širdelių.

22 m. dainininkas ir Annie socialiniuose tinkluose pasidalino praktiškai identiška nuotrauka. Joje jie vaizduojami apsikabinę balkone Los Andželo centre apniukusią dieną, fone vos matosi miesto kontūrai. Jiedu vilki vienodus marškinėlius.

Iki Annie Smith, su kuria jis yra susižadėjęs ir laukiasi kūdikio, Lil Xan buvo užmezgęs audringą romaną su Noah Cyrus. Jiedu kaip pora pirmą kartą pasirodė ant raudonojo kilimo per 2018 m. MTV muzikos apdovanojimus – viešai demonstravo savo jausmus vienas kitam ir renginyje, ir vėliau socialiniuose tinkluose. Tačiau po kelių savaičių Lil Xan ir Noah viešai (ir labai negražiai) išsiskyrė, o išsiskyrimą paskelbė savo instagramo paskyrų istorijose.

Lapkritį Noah pareiškė, kad ryšys su Lil Xan buvo didžiausia klaida jos gyvenime. O praėjus vos kelioms savaitėms po šio jos pareiškimo Lil Xan išliaupsino savo buvusiąją ir Billie Eilish pareiškęs, kad jos yra geriausios atlikėjos – ne tik geriausios tarp moterų atlikėjų, bet ir tarp visų šiuo metu iškylančių atlikėjų apskritai.

Lapkričio mėnesį reperis paskelbė, kad nusprendė gydytis reabilitacijos klinikoje.
Lil Xan ankstesniuose interviu yra pareiškęs, kad jo sprendimui gydytis nuo priklausomybės turėjo įtakos kelių draugų ir pažįstamų atlikėjų mirtys – pavyzdžiui, Maco Millerop, Lil Peep ir XXXTentacion.

„Pirmą impulsą pajutau, kaip mirė Lil Peep – jis buvo vienas iš mano mėgstamiausių atlikėjų, mane be galo sukrėtė tai, kaip jis mirė. Atrodo, kad dėl visko kaltas tik fentanilas“, – pasakė jis „TMZ Live“ laidoje lapkričio 15 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)