Toks sprendimas priimtas po to, kai reperis patyrė kelis traukulių priepuolius iš eilės. Lil Wayne rastas be sąmonės savo viešbučio kambaryje ir išgabentas į ligoninę. Teigiama, kad priepuolius sukėlė epilepsija.

Netrukukus Lil Wayne išleistas iš ligoninės, tačiau dėl savaitgalį kamavusių priepuolių atšauktas jo pasirodymas Las Vegase, reperis ilsisi ir atgauna jėgas.

Atlikėjo sveikatos problemos jau nebėra naujiena, dar 2016-aisiais, sunegalavus reperiui, jo lėktuvas turėjo neplanuotai nusileisti.

Apie Lil Wayne pasirodymo atšaukimą paskelbė ir klubas, kuriame jis turėjo pasirodyti. Klubo pranešime teigiama, kad reperį pakeis DJ Franzen. „Mūsų prioritetas yra atlikėjų sveikata“, – teigiama pranešime.

Pirmą kartą apie reperio negalavimus gerbėjai išgirdo 2013-aisiais, kuomet jis dėl kelių traukulių priepuolių taip pat atsidūrė ligoninėje. Vėliau Lil Wayne atskleidė sergąs epilepsija ir nuolat patiriantis traukulių priepuolius.

„Tai nebuvo mano pirmasis, antrasis, trečiasis, ketvirtasis, penktasis, šeštasis, septintasis... Mane ištikę daugybė priepuolių, jūs tiesiog niekuomet apie tai negirdėjote“, – sakė reperis.

Lil Wayne pasakojo, kad priepuoliai gali ištikti visiškai netikėtai, jų nuspėti jis negali, prieš tai nejaučia jokių negalavimų ar perspėjančių ženklų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)