„Manau, kad nuo tada, kai patyriau sutrikimą, arba, sakyčiau, persilaužimą, jaučiuosi kur kas tvirčiau“, – konstatavo 40-ies metų reperis, per neseniai duotą interviu radijo tinklo „iHeartRadio“ laidos „The Breakfast Club“ vedėjui Charlamagne the God.

Nervinį išsekimą, anot K. Westo, sukėlė „baimė, įtampa, jausmas, kad esi kontroliuojamas, kad tavimi manipuliuoja“. Repo atlikėjas sutiko pasidalyti prisiminimais apie emocijas, privertusias pasijusti menku „pėstininku gyvenimo pasiūlytoje šachmatų partijoje“.

„Įtampą jausdavau dėl to, kas šiaip jau neturėjo kelti daug nerimo. Slėgė konkurencija, kai tenka susidurti su daugybe dalykų vienu metu“, – kalbėjo K. Westas.

Tada, kai atsidūrė ligoninėje, keletas šaltinių pranešė, kad K. Westas gydomas nuo miego sutrikimų. (Tuo metu buvo atšaukti likusieji „Life of Pablo“ turo koncertai, turėję įvykti 2016 metų lapkritį.)

„Džiaugiuosi, kad taip nutiko. Džiaugiuosi, kad pabuvau anoje pusėje ir iš ten grįžau, – kalbėjo K. Westas apie ligoninėje praleistą laiką. – Negaliu nupasakoti, kokia traumuojanti toji akimirka, kai [draugai ir artimieji išeina iš ligoninės, o tu] pabundi apkvaitęs nuo vaistų.“

Paklaustas, ar ir dabar vartoja vaistus, K. Westas atsakė: „Žinoma. Tai nėra tobulas sprendimas. Tačiau yra daugybė būdų nusiraminti.“

Repo pasaulio žvaigždė, be kita ko, užsiminė, kad, nors vaistus tebevartoja, jam iki šiol reikalinga tam tikra terapija.

„Mane gydo pasaulis. Gydytojais tampa visi, su kuriais kalbuosi, – sakė jis. – Užvedu pokalbį apie tai, kaip jaučiuosi konkrečiu momentu, ir sužinau, ką apie tai mano kiti. Mėgstu tiesiog pasikalbėti su pažįstamais, draugais, artimaisiais. Telefonu apie įvairius dalykus prakalbame po 45 minutes. Tai savotiškai patenkina savimeilę.“

„Noru destigmatizuoti žodį „beprotis“. Žmonės pasičiumpa mintį, atėjusią it nušvitimas, suteikia jai kitą kontekstą ir pavadina beprotybe, bet taip tik sumažinamas mano žodžių poveikis ir vertė.“

Dar viena priežastis, dėl kurios 2016 metais K. Westas atsidūrė ligoninėje, – tai riebalų nusiurbimo operacija. Anksčiau apie ją viešai šnekėta nebuvo, todėl daugeliui ši žinia tapo staigmena.

Nuostabą reperio sprendimas ryžtis operacijai, matyt, kėlė ir todėl, kad jo motina, Donda, mirė dėl 2007 metais prasidėjusių plastinės operacijos sukeltų komplikacijų – širdies veiklos sutrikimų.

Kalbėdamas su įžymybių gyvenimo naujienoms skirtu portalu TMZ, K. Westas užsiminė, kaip kamavosi stengdamasis atsispirti opioidams, kurie buvo skirti po atliktos procedūros.

„Buvau visiškai apkvaitęs nuo vaistų. Man buvo skirti opioidai. Praėjus dviem dienoms, kai jų nebegavau, atsidūriau ligoninėje. Taigi, patekau į ligoninę praėjus dviem dienoms po opioidų vartojimo. Buvau prie jų pratęs. Plastinei operacijai ryžausi norėdamas jums visiems patikti“, – sakė K. Westas rodydamas į visą studijoje dirbusį personalą.

„Nusisiurbiau riebalus, nes nenorėjau, kad vadintumėte mane storu, kaip kad vadinote Robą [Kardashianą] ir taip darydami privertėte jį išskristi namo dar prieš mums su Kim susituokiant. Nenorėjau, kad visi vadintumėte mane storu, todėl ir nusisiurbiau riebalus, aišku? O tada man skyrė opioidų, aišku? Pradėjau juos vartoti ir jų veikiamas dirbdavau“, – pasakojo reperis.

K. Westas prisipažino, kad tuo metu suvartodavo po septynias tabletes per dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)