32-ejų atlikėjas anksčiau glėbyje glaudė kitą, ne ką mažiau įspūdingą gražuolę Alioną Šiškovą. Poros meilė kadaise liepsnojo taip stipriai, kad ilgainiui jiedu susilaukė dukros.

Vis dėlto, reperiui ir žinomai manekenei pasukus skirtingais keliais, dauguma Timati gerbėjų lengviau atsiduso – mat ir vėl gavo progą pavergti jo širdį.

O pasiseke ne kam kitam, kaip tituluotai gražuolei, 2014 metų konkurso „Mis Rusija“ pirmajai vicemis A. Rešetovai.

Daili mergina socialinių tinklų paskyrose nuolat viešina gundančias nuotraukas, nepraleidžia nė menkiausios progos pademonstruoti prabangų savo gyvenimo būdą ir išpuoselėtą kūną.

Tam, kad išlaikytų lieknas kūno linijas, Anastasija dukart per savaitę lankosi sporto klube, kur sportuoja kartu su asmeniniu treneriu.

Dabar didžiausias jos tikslas – užpakaliukas kaip pas Kim Kardashian. Gerbėjai retsykiais sulygina Anastasiją su amerikiečių realybės šou žvaigžde ir tai rusei – vienas malonumas.

Štai, kaip atrodo naujoji Timati mylimoji:

Ne ką mažiau įspūdinga ir buvusi reperio širdies draugė A. Šiškova:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)