Kaip rašoma šeštadienį portale TMZ pasirodžiusioje publikacijoje, prie tokios išvados buvo prieita teisėsaugininkams pasikalbėjus su liudininkais ir apžiūrėjus keletą kitų įrodymų. Anot informaciją perdavusių šaltinių, laikomasi nuomonės, kad M. Milleris mirė nuo narkotikų perdozavimo, nors reperio mirties aplinkybes besiaiškinanti policija jo namuose rado tik nedidelį baltų miltelių kiekį.

„Vargiai tikėtina, kad mirtiną narkotikų dozę pavartojęs asmuo galėtų būti toks įžvalgus, jog pašalintų iš namų visus tablečių buteliukus, neteisėtus preparatus ir įrangą narkotikams gaminti, nes manytų, kad galbūt gali mirti“, – rašoma portale TMZ, apibendrinant įvairiais šaltiniais gautą informaciją.

Tame pačiame portale rašoma, kad ketvirtadienį ir penktadienį, kai buvo paskambinta pagalbos telefonu, M. Milleris namuose buvo ne vienas.

Policijai pavyko sužinoti, kad name buvo ir daugiau žmonių. Vis dėlto po ketvirtadienio vakaro gyvo M. Millerio niekas nebematė.

Remiantis Los Andželo apygardos medicininę apžiūrą atliekančių tyrėjų ir koronerių skyriaus pranešimu, M. Milleris (tikrasis vardas – Malcolmas McCormickas) mirusiu buvo paskelbtas penktadienį 11.51 val. vietos laiku. Reperio kūnas buvo rastas jo namuose Los Andželo (Kalifornija) Studio City rajone.

Nors mirties priežastis dar galutinai nepatvirtinta, portalui „People“ pavyko sužinoti, kad muzikantas mirė, kai perdozavus narkotikų sustojo širdis.

Pasak kito portalą „People“ informavusio šaltinio, M. Milleris ketvirtadienį vakare su draugais žiūrėjo futbolą.

„Jis mėgo „Steelers“ ir su draugais žiūrėjo rungtynes“, – sakė muzikos pramonės atstovas. (Ketvirtadienio vakarą žaidė ne „Steelers“, o Filadelfijos „Eagles“ ir Atlantos „Falcons“.)

Jis taip pat pridūrė, kad tas vakaras su draugais atrodė labai įprastas, todėl tai, kas nutiko, sukėlė tikrą šoką.

„Visi, kurie su juo dirbo, žinojo, kad jis jaučiasi kiek išsekęs, bet manė, jog tai dėl naujo albumo, nervų – apie ką nors panašaus niekas nė negalvojo“, – sakė šaltinis. (Rugpjūčio 3 d. pasirodė penktas ir paskutiniu tapęs M. Millerio studijinis albumas „Swimming“.)

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)