Praėjusią savaitę Lil Uzi Vert, kurio tikrasis vardas yra Symere‘as Bysilis Woodsas, pranešė pastaruosius ketverius metus mokėjęs už 24 mln. dolerių (apie 20 mln. eurų) vertės natūralų rausvos spalvos deimantą, kurį galiausiai įsivėrė į kaktą.

Paklaustas, ar už šį deimantą, kuris, jo teigimu, yra 10–11 karatų ir įsigytas iš mėgstamiausio reperio juvelyro Ellioto Eliantte‘o, sumokėjo daugiau nei už savo automobilius, Lil Uzi Vert atsakė: „Taip, mano „Bugatti“ tiek nevertas. Kaip ir visi namo automobiliai ir mano namai drauge sudėjus. Ilgai užtruko, kol galėjau už jį susimokėti“.

Reaguodamas į gerbėjo pastebėjimą, kad reperiui verčiau derėtų šiuo deimantu papuošti žiedą, o ne kaktą, Lil Uzi Vert sakė: „Jeigu pamesčiau žiedą, juoktumėtės iš manęs daug smarkiau, nei dabar, kai jis yra kaktoje, cha cha cha... Tačiau jis yra apdraustas“.

Panašu, kad planą papuošti veidą deimantu reperis įgyvendino antradienį, rašo pagesix.com.

Gerbėjai išsyk ėmė jį lyginti su „Marvel“ superherojumi Vižionu (ang. Vision).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)