Andrew Farrellas Sinsinačio/Šiaurės Kentukio oro uoste tiesiog dirbo savo, kaip prižiūrėtojo, darbą, tačiau „50 Cent“ pradėjo jį filmuoti ir pareiškė, kad jis yra pasipūtęs. Fiddy šį vaizdo įrašą paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“, rašo tmz.com.

Andrew patėvis Kenas Krameris nurodė, kad vaikinas kenčia nuo autizmo ir Aspergerio sindromo. Jis taip pat turi vieną klausos sutrikimą, dėl kurio turi nešioti klausos aparatą.

Kenas teigė, kad Andrew per savo gyvenimą niekada nerūkė ir nevartojo alkoholio. Jo teigimu, Andrew jaučia stiprų socialinį nerimą ir dėl šios priežasties ignoravo atlikėją. Maža to, jis nežinojo, kas yra „50 Cent“.

Kenas sako, kad šeima jau rado advokatą ir vienintelė priežastis, dėl kurios jie vis dar delsia kelti bylą, yra didžiuliai mokesčiai už teisines paslaugas. Jis sako, kad šeima norėtų viską pamiršti, jei „50 Cent“ paaukotų 1 mln. dolerių Andrew puslapiui svetainėje „GoFundMe“ ir tiesiogiai jo atsiprašytų.

Tačiau jiems vertėtų pasidomėti „50 Cent“ finansais: neseniai buvo skelbiama, jog reperis bankrutavo...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)