Matematine formule, siekdamas pavaizduoti tobulą vyro kūną, naudojosi ir Leonardo Da Vinci, kurdamas savo žymųjį darbą „Vitruvijaus žmogus“, mokslininkai ją taikė apibrėždami graikišką tobulo grožio sampratą. O dabar J. De Silva ją pavertė kompiuterine veido atvaizdavimo technologija, kurią pasitelkia savo darbe. Chirurgas nustatė, kad patraukliausia karališkosios šeimos narė yra princesė Diana, o po jos seka Jordanijos karalienė Rania ir velionė Monako princesė Grace Kelly. Meghan Markle atsidūrė ketvirtoje vietoje, o Kate Middleton – penktoje, rašo dailymail.co.uk.

1. Princesė Diana. Londone esančiam Pažangios veido kosmetologijos ir plastinės chirurgijos centrui vadovaujantis J. De Silva teigia: „Tiek Diana, tiek Meghan, tiek Kate yra labai gražios moterys. Tačiau, vertinant pagal senovės Graikijos „dieviškosios proporcijos“ fizinio tobulumo taisyklę, Diana laimi. Diana gavo daug balų už veido formą, nosies plotį, antakių liniją ir kaktą. Už šiuos bruožus ji įvertinta aukščiausiais balais. Žemiausi balai jai teko už smakrą ir lūpas. Jos lūpos gan plonos, linija neaiški, o smakras ne toks klasikinis, kaip kai kurių kitų moterų“.

2. Jordanijos karalienė Rania. Žavingoji Jordanijos karalienė Rania atsidūrė antroje vietoje – jos įvertinimas yra 88,9 proc. Ji yra patraukliausia gyva karališkosios šeimos atstovė, kuriai J. De Silva pritaikė savo veido atvaizdavimo technologiją. Žymusis chirurgas sakė: „Karalienė Rania yra gražiausia gyva karališkosios šeimos atstovė ir nepaprastai patraukli moteris. Ji gavo aukščiausius įvertinimus už klasikinės formos smakrą, taip pat gerai įvertintos jos lūpos. Prastesnių įvertinimų susilaukė jos nosies plotis ir antakiai“.

Kate Middleton, Meghan Markle

3. Monako princesė Grace. Aktorė Grace Kelly, po vestuvių su Monako princu Reinier tapusi Monako princese, surinko 88,8 proc. ir atsidūrė trečioje vietoje. Chirurgas J. De Silva aiškino: „Princesė Grace pasižymėjo laikui nepavaldžiu grožiu. Ji buvo įvertinta aukščiausiais balais už atstumą tarp akių ir akių padėtį. Nuostabios jos lūpos taip pat susilaukė aukščiausių įvertinimų. Ji neteko balų dėl smakro, kuris buvo kiek neaiškios formos“.

4. Sasekso kunigaikštienė. M. Markle surinko 87,7 proc. ir užėmė ketvirtą vietą. M. Markle išsiskiria „gražia veido simetrija“, pažymėjo J. De Silva. Jis pridūrė, kad ji „labiau nei kuri kita princesė priartėjo prie to, ką senovės graikai laikė tobulu veidu“.

5. Kembridžo kunigaikštienė. K. Middleton, surinkusi 86,82 proc., atsidūrė už Meghan. J. De Silva pažymi, kad ji visgi yra viena gražiausių moterų pasaulyje. Chirurgas sakė: „Kate pasižymi tobulu tarpu tarp nosies ir lūpų ir puikiu atstumu tarp akių. Ji sulaukė prastesnių įvertinimų dėl silpnesnės smakro ir žandikaulio linijos nei Dianos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)