Incidentas įvyko per pertrauką tarp filmavimų.

„Per filmavimus nusprendėme pasilepinti meksikietišku maistu už kampo esančioje užkandinėje. Ir kažkurią akimirką iš priešais esančio namo išbėgo moteris su vaiku ant rankų. Ji per visą gatvę šaukė: „Mano mažylė! Ji nekvėpuoja!“ – prisimena dainininkas.

Visa filmavimo grupė, įskaitant ir artistus, puolė prie motinos ir ėmė jos klausinėti apie tai, kas nutiko. Moteris buvo persigandusi, praradusi orientaciją ir negalvodama padavė mažylę muzikantui į rankas.

Rokeris iš pradžių pabandė daryti mergaitei dirbtinį kvėpavimą, tačiau jos lūpos buvo blogai suspaustos. Tada Anthony ėmė trinti mergaitei pilvą ir netrukus tai davė rezultatų: mažylė atmerkė akis.

„Tuo metu kaip tik atvažiavo greitoji, tad aš jiems atidaviau mergaitę, kuri jau normaliai kvėpavo ir, regis, su ja viskas buvo gerai. Taigi, mes grįžome į klipo filmavimo aikštelę“, – pažymėjo „Red Hot Chili Peppers“ vokalistas.

Muzikantui pavyko sužinoti, kad mergaitė vardu Nina. Jį sujaudino tai, kad mergaitė visą laiką žiūrėjo į jį atmerktomis akimis nuo tos akimirkos, kai atsimerkė, iki tol, kai muzikantas perdavė ją į medikų rankas.

Čia galite pamatyti minėtąjį šou, per kurio filmavimo pertrauką ir įvyko nelaimė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)