Aktorė išpublikavo instagrame nuotrauką iš filmavimo, kuriame atkartojo 1999 m. B. Spears įvaizdį iš dainos „(You Drive Me) Crazy“ videoklipo, skelbia dailymail.co.uk.

41 m. aktorė pozavo, vilkėdama ryškiai žalią, blizgančią palaidinę ir juodas kelnes, susišukavusi lygiai taip, kaip B. Spears minėtame klipe. Už jos matėsi užrašas neoninėmis raidėmis „Crazy“ (liet. beprotiška).


R. Wilson parašė: „Dabar mano gyvenimas tiesiog beprotiškas. Myliu tave, Britney.“

Sidnėjuje gimusi aktorė pastaruoju metu pasidalina nuotraukomis iš filmo „Senior Year“ filmavimo aikštelės. Filmavimo darbai vyksta Atlantoje, Džordžijos valstijos sostinėje.

Praėjusį penktadienį R. Wilson pradžiugino gerbėjus kadrų iš vaizdo klipo filmavimo nuotraukomis. Ji vilkėjo rožinę padavėjos uniformą, plaukus buvo susirišusi į dvi kasas. Vėliau ji persirengė ryškiai žalią palaidinę.


Aktorė pasidalino ir įtemptos paskutinės dienos filmavimo aikštelėje kadrais – kaip ją šukuoja, daro makiažą, kaip ji kartoja žodžius, kalbasi su darbuotojais ir kolegomis aktoriais.

R. Wilson filmuojasi komedijoje apie 37 m moterį, kuri po 20 metų pabunda iš komos ir grįžta į mokyklą, kurioje buvo populiari aistruolių komandos narė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)