Nuo ketvirtadienio, rugpjūčio 28 dienos, legendinės komikės sveikatos būkle rūpinasi Niujorko „Mount Sinai“ ligoninės gydytojai. Prieš penkias dienas netoliese esančioje klinikoje moteriai buvo atliekama planinė gerklės operacija, kurios metu jai sustojo širdies veikla ir kvėpavimas.

81 metų komikei buvo sukelta dirbtinė koma ir šeštadienį, rugpjūčio 30 dieną, pasirodė pranešimai, kad jos gyvybę palaiko medicininė aparatūra.

Žvaigždės dukra Melissa Rivers dabar patvirtino, kad sklandę gandai yra tiesa – antradienį, rugsėjo 2 dieną, ji pranešė, kad „šiuo metu motinos gyvybinės funkcijos palaikomos“.

„Žinau, kad mamai svarbus nuolat rodomas gerumas ir aš noriu padėkoti visiems už mums skirtas maldas“, – kalbėjo komikės dukra.

Žinia apie pablogėjusią J. Rivers sveikatą pasklido netrukus po to, kai „E!“ vadovai nusprendė šią savaitę nebetęsti komikės televizijos šou „Fashion Police“, skirto Niujorko mados savaitei, filmavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)