73-ejų muzikos ikona Diana Ross keri neginčijamu talentu, tačiau panašu, kad keri tik muzikoje, o ne žengdama raudonuoju kilimu.

Į ceremoniją, kurios metu jai buvo įteiktas apdovanojimas už viso gyvenimo nuopelnus, ją atlydėjo sūnus Evanas Rossas su žmona Ashlee Simpson ir dvejų metukų dukrele Jagger Snow, bei dukra Tracee Ellis Ross.

Vis dėlto žiniasklaidos akys nukrypo ne į didžiulę palydą, o į ganėtinai keistus moters apdarus. Ceremonijai ji pasipuošė gotikinį stilių primenančią suknelę, keistą galvos apdangalą ir viską „pagardino“ juodu tiuliu, kuriuo galėjo apsigobti.

Užsienio žiniasklaida jos apdarus prilygino Helovino kostiumui ir rėžė negailėdama: „Ši suknelė puikiai tiktų Mirtišei Adams“.

Diana Ross

Albanų atlikėja Bleona Qereti taip pat „sužibėjo“ ant raudonojo kilimo. 38-erių atlikėja pasirinko kūną mažai dengiantį kostiumėlį, pasiūtą iš mažyčių veidrodinių detalių. Pozuodama fotografams ji atrodė apsirengusi tik prabangiai išsiuvinėtu švarku.

Bleona Qereti

Savo apdaru ne ką mažiau nustebino ir Patrickas Starras. Jis atvyko pasipuošęs šviesiai žaliu kostiumu, kurį geriausiai apibūdina tiesiog vaizdas.

Patrick Starr

Abejingų nepaliko ir viena iš daugybės vakaro vedėjos Tracee Ellis Ross suknelių. Vario spalvos blizgi suknelė priminė lankstinį iš popieriaus.

Tracee Ellis Ross

„Košmaras iš tiulio“ – taip užsienio žiniasklaida pavadino PINK suknelę, kuria ji pasipuošė raudonojo kilimo ceremonijai. Atlikėja pasipuošė princesiška rožine suknele, dekoruota mėlynų našlaičių žiedais.

PINK

Daugiau Amerikos muzikos apdovanojimų akimirkų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)