Seržantas Louie Lozanas informavo, kad sekmadienį vakare iš S. Monjacko namų paskambino pagalbos telefonu 911 ir paprašė suteikti medikų pagalbą.
Žinoma, kad S. Monjackas neseniai buvo patyręs širdies smūgį, be to, sklandė gandai, kad 39 m. vyriškis turi daug skolų. Tiesa, jis pats teigė, jas grąžinęs.

Jo žmonai B. Murphy sausio 20 d. sustojo širdis ir ji mirė. Poros namuose buvo rasta daugybė receptinių vaisų. S. Monjackas tvirtino, kad daugelio galiojimas paprasčiausiai buvo pasibaigęs.

Jis nenorėjo, kad mirusiai žmonai būtų atliekamas skrodimas, nes, kaip pats sakė, negalėjo pagalvoti, kad perpjautų jo žmonos kūną. Tuomet internete pasklido gandai, kad jis susijęs su žmonos mirtimi. Vyriškis piktai juos paneigė.

Vasarį nustatyta, kad B. Murphy mirė plaučių uždegimui prisidėjus prie anemijos ir apsinuodijimo nuo kelių suvartotų vaistų. Koroneriai padarė išvadą, kad aktorės širdis staiga sustojo dėl suvartotų vaistų.

S. Monjackas nepajėgė išsiskirti su žmonos drabužiais ir daiktais, augino jos šunį Calarą, nors pats nebuvo šunų mylėtojas.

Jis pasakojo žurnalistams, kad su žmona ketino susilaukti vaikų ir persikelti į Niujorką. „Naktį prieš jos mirtį rinkome vaikams vardus. Sakėme, jei gims berniukas, pavadinsime Oliveriu, jei mergaitė – Sophie“, – pasakojo jis.

S. Monjacką ir B. Murphy supažindino bendras draugas. Jie susituokė žydiškoje ceremonijoje 2007 m. gegužę Los Andžele.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją