1970 metais pagamintas „Mercedes-Benz 280-SL“ su nudengiamu stogu dingo iš gyvenamųjų namų gatvės Santa Monikoje tuo metu, kai juostos „Bulvarinis skaitalas“ („Pulp Fiction“) žvaigždė lankėsi netoliese esančioje „Jaguar“ atstovybėje.

Gruodį buvo suimti du vyrai: 58 metų Michaelas Greenas ir šešeriais jaunesnis DL Rayfordas, tačiau siekiant išvengti tyrimo komplikacijų apie tai buvo paskelbta tik trečiadienį.

Policijos spaudos atstovas pranešė, kad pareigūnams žinomos detalės nuvedė juos į dirbtuves, kuriose buvo išrenkami vogti automobiliai. Čia ir buvo rastos J. Travoltai priklausančios senovinės mašinos detalės.

„Automobilis buvo išrinktas. Mums pavyko surasti daugumą jo detalių, bet tai dar nėra visa mašina“, - toliau pasakojo policijos atstovas.

Detektyvai informavo aktorių apie jo mašinos atsiradimą. Kol kas aštuntojo dešimtmečio populiariųjų filmų „Šeštadienio nakties karštligė“ („Saturday Night Fever“) bei „Briliantas“ („Grease“) žvaigždės atstovai jokių komentarų nepateikė.

Los Andželo apygardos teismo spaudos atstovė pranešė, kad M.Greenui ir Rayfordui buvo pateikti kaltinimai dėl stambaus masto vagystės. Rayfordas nuteistas 16 mėnesių kalėjimo, be to jam teks padengti nuostolius. M. Greenas pripažintas nekaltu, tačiau kitą mėnesį jam dar teks pasirodyti teisme dėl tolimesnio teisminio nagrinėjimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją