Po ketverius metus trukusių triukšmingų statybų, keturių namų savininkai, turintys bendrą ribą su R. Williamso nuosavybe, parašė municipaliteto tarybai raštą, kuriame išreiškė prieštaravimus dėl jo „įnoringo“ pastato projekto.

Dainininko architektai 8,5 metro ilgio ir 4,9 metro pločio namelį vadina „kukliu“, nors jis yra maždaug vidutinio vieno miegamojo buto dydžio.

Vis dėlto, kaimynai įsitikinę, kad projekte pavėsinės aukštis „iš esmės sumažintas“. Jis siekia iki 3,9 metro aukščio. Pasak kaimynų, „vizualiai krintantis į akis“ pastatas mes šešėlį ant jų namų.

Robbie Williamso namai

Vienas kaimynų rašo: „Per didelis pateikto statinio aukštis ir dydis pakenks mūsų gyvenimo sąlygoms, mums tai gerokai sustiprins aptvaro jausmą“.

Kitas kaimynas susirūpinęs dėl buvusio vaikinų grupės „Take That“ nario „tikrųjų ketinimų“ dėl pavėsinės. Jos paskirtyje nurodoma, kad pavėsinė tarnaus kaip darbo erdvė ar „atsipalaidavimo ir žaidimų vieta“ atlikėjo ir jo žmonos Aydos Field vaikams, ketverių Teddy ir dvejų Charlie.

Šis kaimynas pažymi, kad pastato projekte numatytas vonios kambarys ir praustuvas, todėl jis gali virsti papildomu miegamuoju ar „lovų pašiūrėje“ variantu.

Kritiškiausiai R. Williamso atžvilgiu nusiteikęs kaimynas, grupės „Led Zeppelin“ gitaristas Jimmy Page’as, iki šiol apie siūlomą pavėsinę tylėjo. Vis dėlto manoma, kad rokeris anksčiau skundėsi dėl to, kad R. Williamso statybininkai pernai rugsėjį vieną sekmadienį demontavo pašiūrę, dėl ko Vestminsterio magistratų teisme už triukšmo taisyklių pažeidimą buvo skirta 4670 svarų (5380 eurų) bauda.

73 metų J. Page’as anksčiau bandė užkirsti kelią R. Williamso namų renovacijai, nes buvo įsitikinęs, kad tai pakenks pakenks netoliese esančiam „Tower House“ pastatui.

Robbie Williamso namai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)