„Po intensyvių darbų periodo Robinas tiesiog nori pasinaudoti proga atsigauti ir sutelkti dėmesį sau duotą pažadą, kuriuo labai didžiuojasi“, - teigia aktoriaus atstovas spaudai.

62 metų aktorius reabilitacijos centre ketina praleisti kelias savaites.
2006 metais R. Williamsas pradėjo gydytis nuo alkoholio, anksčiau jis turėjo problemų ir su kvaišalais – po 1978-1982 metais netikėtai užgriuvusios didelės sėkmės.

„Man kokainas buvo išsigelbėjimas, būdas pasislėpti. Daugumą žmonių jis veikia suteikdamas energijos, o mane slopino“, - dar 1988 metais per interviu sakė kino žvaigždė.

R. Williamsas kokaino ir alkoholio atsisakė 1982 metais, kai pirmoji žmona Valerie laukėsi poros sūnaus Zachary, kuriam dabar 31 metai. Tėvystė ir tragiška bičiulio Johno Belushi mirtis paskatino keisti gyvenimo būdą.

„Belushi tragedija mane labai išgąsdino, jo mirtis visus labai sukrėtė. Narkotikai ėmė kelti siaubą. Man padėjo ir sūnaus laukimas. Žinojau, kad negalėsiu būti geras tėvas, jeigu nesikeisiu“, - yra sakęs aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)