„Mes visada vienas kitą mylėsime ir visada būsime geriausiais draugais, tačiau abipusiu sutarimu nusprendėme šiuo metu negyventi kartu“, - teigiama bendrame poros pranešime.

Pastarąjį kartą sutuoktiniai kartu pasirodė vos prieš dvi savaites „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje. R. Thicke pasirodė ant scenos, o zebro dryžiais puoštą suknelę vilkėjusi P. Patton sulaukė itin daug dėmesio.

Jau kuris laikas pasirodydavo pranešimai apie dainininko pasilinksminimus, metusius šešėlį ant jo santuokos, tačiau gandus apie problemas šeimoje visą laiką užglaistydavo sutuoktinių polinkis vienas kitą viešai ir gausiai apdovanoti gražiais žodžiais.

Štai dar pernai rugsėjo mėnesio „Prestige“ žurnalo numeryje R. Thicke sakė: „Nežinau, ar aš tam tikra prasme dar būčiau gyvas, jei ne Paula. Ji – mano uola, mano mūza, mano įkvėpimas ir aš ją myliu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)