Devyniolikmetis Tomas penkių minučių trukmės siužete apie savo potraukį vyrams pasauliui prabilo pirmąjį kartą. Taip pat jis pridėjo, kad anksčiau yra susitikinėjęs su merginomis, tačiau niekada neturėjo jokių rimtų santykių su jomis.
Rūta Meilutytė ir Tomas Daley

Dabar jis jaučiasi pasiruošęs kalbėti apie savo santykius: „Šių metų pavasarį mano gyvenimas labai pasikeitė – aš sutikau žmogų, kuris man leido jaustis saugiam, laimingam ir viskas tapo tiesiog nuostabu. Ir, na ką gi, tas žmogus yra vaikinas".

T. Daley, kuris laimėjo bronzos medalį Londono olimpiadoje 2012 metais, pasakoja norėjęs naujieną pranešti tokiu būdu, nes nenorėjo, kad jo žodžiai būtų iškraipyti.

Jis teigia sulaukęs palaikymo, tame tarpe – ir iš savo mamos Debbie.

Įdomu, ar „auksinė“ mergaitė sureaguos į šį savo draugo pareiškimą. Pastarąjį kartą savo bičiulio ginti ji stojo po jo velionį tėvą įžeidžiančių žinučių socialiniame tinklalapyje „Twitter“.

„Jis stiprus, tie parašymai jo nesužlugdys“, – sakė R. Meilutytė. – Pati turiu tik vieną iš tėvų (R. Meilutytės mama žuvo autoavarijoje prieš 11 metų), taigi suprantu, ką jis išgyvena, jis mane stipriai įkvepia.“ Po incidento buvo sulaikytas įžeidimus rašęs 17-metis.

R. Meilutytė treniruojasi kartu su T. Daley Plimute.

Atviras Rūtos bičiulio prisipažinimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)