Nepaisant gandų, jog 45 metų veiksmo filmų žvaigždė planavo savo merginai pirštis, porai artimas šaltinis atskleidė, jog nuolatiniai barniai ir 19 metų amžiaus skirtumas privertė priimti nelengvą sprendimą – bent jau laikinai pailsėti vienam nuo kito. Pora draugavo trejus metus.

Kita versija, kodėl nutrūko santykiai – J. Stathamo nenoras pasipiršti savo mylimajai.

Birželį buvo pasirodžiusios nuotraukos, kuriose aktorius užfiksuotas viename Manhatano bare besilinksminantis su gražuolių kompanija. Tame vakarėlyje, kuriame, kaip teigia liudininkai, aktorius daug ir intensyviai flirtavo, R. Huntington-Whiteley nedalyvavo. Vėliau ėmė sklisti gandai apie J. Stathamo planus pirštis, tačiau, panašu, jie taip ir nevirto tikrove.

Paskutinį kartą pora kartu pasirodė rugpjūčio 17 dieną, tačiau, nors ir laikėsi už rankų, neatrodė patenkinti vienas kito draugija.

Pora susitikinėjo nuo 2010 metų balandžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)