Tai padaryti jam padėjo Rusijoje žinomas chirurgas Timuras Chaidarovas, anksčiau atlikęs plastinę operaciją su Rusijos pramogų pasaulio žvaigžde Olga Buzova kažkada artimai besibičiuliavusiam Davai (Rusijos dainininkas ir tinklaraštininkas), rašo UNIAN.

Štai kaip apie savo kūno pokyčius kalba pats F. Kirkorovas: „Ant mano preso kvadratėlių šiek tiek mažiau negu pas Davą. Tačiau Timuro dėka dabar esu puikiausios formos. Lengviausia sakyti tiesą. Dabar tiesiog nepadoru neturėti asmeninio plastinės chirurgijos specialisto, psichologo, trenerio. Esu geriausias Timuro kūrinys, geriausias jo sutvėrimas.“


Kirkorovo nuomonė apie karą Ukrainoje

Artistas-putinistas seniai garsėja kaip Kremliaus diktatoriaus ir kraugeriško jo režimo garbintojas. Neseniai Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pasirašė „juodąjį sąrašą“, į kurį įtrauktos karą palaikančios rusų žvaigždės. Sąraše atsirado ir F. Kirkorovui skirta „garbinga“ vieta. Artistas dėl šio fakto taip įsiuto, kad sėdo prie asmeninio tinklaraščio ir tuojau pat supylė kuo tūžmingiausią kreipimąsi į V. Zelenskį – prieš daugel metų buvusį kolegą.

„Senas mano draugas ir partneris filmavimo aikštelėje pernelyg įsijautė į vaidmenį, o tas scenarijus, kurį jam atsiuntė iš už vandenyno, ir jį, ir šalį, kuri jam patikėta, tuojau pavers gaisraviete. Man labai gaila ir jo paties, ir man artimų žmonių iš Ukrainos. Deja, fanatiškai nusiteikę asmenys, valdantys propagandą skleidžiančius naujienų kanalus, neleidžia žmonėms išgirsti savo giminaičių, draugų ir daugybės kitokių nuomonių bei žinių. Na, o kol kas man sekasi – juk uždraustos tik mano dainos. Štai taip, zuikuti mano“, – parašė F. Kirkorovas ir pažymėjo Ukrainos prezidento profilį socialiniame tinkle „Instagram“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)