Per interviu Armėnijos leidiniui News.am M. Galustianas pareiškė: „Teisingumas įvykdytas. Pagaliau gavau Armėnijos pilietybę. Padaviau reikiamus dokumentus ir galiausiai gavau pilietybę“.

Humoristas sutiko detaliau papasakoti apie būsimas veiklas Armėnijoje, tačiau komentatoriai socialiniuose tinkluose jo žodžiais netiki – žmonės įsitikinę, kad jis kitos šalies pilietybės panoro tik tam, kad išvengtų mobilizacijos Rusijoje.

„Tiesą sakant, armėnas Sočyje labai skiriasi nuo armėno Jerevane. Jerevano armėnas labai teisingas ir literatūriškas, o Sočio armėnas kitoks. Jeigu susigaudysite, kas čia kaip, tai galite laukti naujų projektų. Žinoma, po filmavimų reikia kažkur grįžti. Noriu grįžti į „Paradžanovo klubo namus“, – teigia Vladimiro Putino šalininkas.

Rusai socialiniuose tinkluose tokį humoristo poelgį įvertino labai nepalankiai: „Prakeikta žiurkė“, „Žiurkės bėga iš laivo“, „O kaip dėl tėvynės gynimo? Tėvynę puola, tai žiurkės dėjo į kojas?“, „Geriau pilietybė iš Armėnijos nei šaukimas iš Rusijos“, „O kas čia nutiko? Gėda būti rusu?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)