Per interviu vienam Rusijos leidiniui F. Kirkorovas pareiškė manąs, kad išskirtinei moteriai, kokia yra A. Pugačiova, akivaizdžiai nepakako jo rodomo dėmesio. F. Kirkorovas užsiminė ir apie tai, kad pats supažindino ją su tada dar visai jaunu komiku Maksimu Galkinu, netrukus sugebėjusiu užkariauti bene žymiausios Rusijos artistės širdį, rašo UNIAN.

Putinizmo idėjas propaguojantis dainininkas patikino, kad ant M. Galkino nė kiek nepyksta. Viskas, jo galva, susiklostė kuo puikiausiai.

„Neskyriau tokiai išskirtinei moteriai deramo dėmesio. Užuot tai daręs, rūpinausi karjera ir įsijaučiau į žvaigždės vaidmenį“, – paaiškino F. Kirkorovas.

Priminsime, kad F. Kirkorovas buvo ketvirtas A. Pugačiovos vyras. Jų santuoka truko nuo 1994-ųjų kovo 15-osios iki 2005-ųjų lapkričio. Bendrų vaikų jiedu nesusilaukė.

Išsiskyrusi su F. Kirkorovu A. Pugačiova ištekėjo už M. Galkino. Pora augina dvynukus Lizą ir Harį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją