Klipe ji demonstruoja dailų užpakaliuką, gulėdama ant pilvo, bet pasirėmusi alkūnėmis, kad matytųsi dalis krūtų, rašo „The Sun“.

Gisele plaukai apsukti oranžiniu rankšluosčiu, o ausyse matyti žėrintys auskarai. Ant procedūrų stalo ji atrodo kur kas puošniau, negu dauguma moterų.

Kitose scenose matyti, kaip podiumų gražuolė po brutalios ir kraujingos veido procedūros, kurią išgarsino Kim Kardashian, guli raudona šviesa nušviestame kambaryje, ištepta purvu. Savo krūtis ji slepia delnais.

Užuot pasiūlęs įžvalgą į tikrąją Gisele grožio rutiną, šis vaizdo įrašas iš tikrųjų atskleidžia, kokius kelius nueina Holivudo moterys, kad išliktų jaunos.

Tikrovėje ištekėjusi dviejų vaikų mama, anksčiau draugavusi su Leonardo DiCaprio, yra griežtai nusistačiusi prieš panašias procedūras, kurios jai buvo atliktos „Vogue“ klipe.

„Man atrodo, kad moterys iš tikrųjų turėtų būti realios ir neišgražintos ir kad taip nebebūna (madų fotografijose)“, - sakė Gisele.

„Man patinka tas jausmas, žinote, mes esame moterys, mes tokios skirtingos, mūsų netobulumai yra tai, kas paverčia mus unikaliomis ir gražiomis“, - pažymėjo ji.

Video galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)