Iki pusės nuogos aktorės krūtinę dengia tik dvi petnešos, o krūtys atrodo pilnesnės nei įprastai. Panašu, kad naujųjų „Cahnel“ kvepalų reklamoje filmo „Karibų piratai“ žvaigždės figūra buvo padailinta naudojant kompiuterines programas.

Retušavimo ekspertas Chrisas Bickmore‘as teigia, kad K. Knightley oda buvo išlyginta, o krūtinė padidinta.

„Jos veidas tikrai buvo retušuotas, jame visiškai nėra linijų ir raukšlių“, – teigia jis. „Jos akių baltymai buvo padaryti baltesniais, nėra linijų ant kaklo, kūno ir netgi kitoje pusėje rankos, kur tikrai matytųsi linijos. Jos krūtinei buvo pridėta šešėlių, kurie sudarė įspūdį, kad krūtinė yra apvalesnė ir dailesnė, taip pat ji buvo šiek tiek padidinta.“

Parlamento narė liberalų demokratų partijos atstovė Lynne Featherstone, dalyvavusi kampanijoje prieš pernelyg didelį reklamų retušavimą kartu su kolege parlamento nare Jo Swinson, sakė, kad reklamos skelbėjai turėtų nurodyti, kurios nuotraukų vietos buvo pakeistos.

Ji sakė: „Keira yra graži moteris, tai svarbiausia.Jei nuotrauka buvo retušuota, žmonės privalo tai žinoti, kad nebandytų pasiekti to, kas yra nerealu. Jaunos merginos bando pasiekti kažką, ko pasiekti dažnai neįmanoma, ir todėl jos jaučiasi nepatenkintos savimi. Mes tiesiog sakome, kad toje vietoje, kur vaizdas buvo pakeistas arba retušuotas, turėtų būti nurodyta, kas ir kur buvo pakeista.“

Atrodo, kad tai nėra pirmasis kartas, kai „Chanel“ reklama, kurioje pasirodė K. Knightley, buvo patobulinta.

2007 m. kampanijos metu, kur K.Knightley pasirodė pusiau nuoga tik su skrybėle pridengta krūtine, jos figūra taip pat atrodė apvalesnė nei įprastai.

Aktorė sulaukė prieštaringų vertinimų 2004 m., kai atskleidė, kad filmo „Karalius Artūras“ reklaminiai plakatai buvo pakoreguoti kompiuteriu.
Nors Didžiojoje Britanijoje buvo demonstruojami plakatai, kuriuose ji atrodė natūraliai berniukiška, tačiau JAV plakatuose aktorė buvo su aiškiai padidinta krūtine.

„Jos tikrai nėra mano“, – sakė ji tuo metu vienam JAV žurnalui.

„Mes pasikalbėjome ir jie pasakė: „Norėtume jas šiek tiek padidinti ir visiems tai patiks.“ O aš pasakiau: „Gerai, man iš tiesų visai nerūpi“.

2006 m. ji prisipažino: „Aš neturiu krūtinės, todėl negaliu pademonstruoti tarpo tarp krūtų.“

K.Knightley kitose nuotraukose:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją