„Tipiškas atvejis. Žmogus, kuriam visa tai jau įsiėdė. Nežinau, koks jo požiūris į karą, bet tiksliai žinau, kad jam šokas, jog Rusija izoliuota, kad ji atkirsta nuo pasaulinio šou verslo, nuo jo mylimo „Eurovizijos“ dainų konkurso, kuriam jis praktiškai meldžiasi“, – teigia A. Troickis.

Anot muzikos kritiko, F. Kirkorovas puikiai supranta, kad prie jo yra dėl ko prikibti. Jis nenori, kad jį pripažintų „užsienio agentu“, bijo, kad į dienos šviesą iškils jo paslaptys.

„Viena vertus, tai labai nemalonu ir jau lenda per gerklę. Kitą vertus, jis negali prarasti savo pozicijos Rusijoje, savo honorarų. Jis nenori tapti užsienio agentu... Juolab, kad yra jam pretenzijų ir dėl jo įvaizdžio, ir dėl jo orientacijos... Jis labai smarkiai įbaugintas. Todėl ir raitosi kaip žaltys ant keptuvės, galima vaikiną tik užjausti“, – reziumuoja A. Troickis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją