Nors fotografija padaryta dar praėjusį mėnesį vykusios Niujorko mados savaitės metu, ji tik neseniai paviešinta instagrame, kurio vartotojai nepagailėjo reakcijų.

Nuotraukoje matyti, kaip 70-etis aktorius stovi prisiglaudęs prie modeliu dirbančios 24 metų amžiaus dukros, tvirtai suėmęs jai už apatinės liemens dalies.

Permatoma palaidine pasipuošusi Delilah gundančiai žvelgia į kamerą, kol jos tėvas stovi veidu prisiglaudęs prie jos skruosto.

„Su savo tėčiu aš taip nepozuoju“, – po nuotrauka parašė viena komentatorė, pridurdama, kad tėvo ir dukros duetas čia atrodo kaip reikiant šiurpinantis. „Gal kiek per intymu“, – pritarė kitas internautas, o trečias nesulaikė emocijų: „Oho!!! Baisiai trikdanti nuotrauka.“

Daugelis reakcijų buvo panašios: „Fuuuu“, „Labai blogai“, „Ne. Ir dar kartą ne“, „Žiauriai keista“, „Šlykštu žiūrėti“ ir „Baisiai nejauki nuotrauka“.

Dar vienas komentatorius, turėdamas omenyje serialu „Sostų žaidimai“ paremto „Drakono namų“ siužetą, kuriame netrūksta kraujomaišos elementų, pajuokavo: „Ar čia scena iš „Drakono namų“?“.

„Atrodo, kad visa šeima yra truputėlį iškrypusi“, – piktinosi kitas internautas. Kai kuriuos nuotrauka taip įžeidė, kad jie negalėjo patikėti, ji išties tikra: „Ar tikrai ši nuotrauka nesuklastota? Ta vieta, kur jis veidu liečiasi prie jos, atrodo keistai, tarsi būtų suklijuotos dvi skirtingos fotografijos.“

„Net pagūglinau kitas nuotraukas ir panašių radau daugiau“, – prisipažino kitas socialinio tinklo vartotojas.

Nors daugumą gerbėjų fotografija sutrikdė, keli nesuprato, kodėl reikėjo taip neigiamai į ją reaguoti. „Jis– aktorius, o ji – modelis, kas čia tokio“, – juodu gynė vienas komentatorius, sulaukdamas kitų atsako: „ogi tai, kad čia stovi tėvas ir dukra, nejaugi tikrai manai, kad čia viskas gerai?!“.

„Manau, kad čia labiau kalba eina apie jų santykius, o ne apie profesijas. Esu tikras, kad čia nieko tokio nevyksta, bet vis tiek juokinga“, – rašė dar vienas internautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)