„Ji labai gracinga ir stilinga moteris. Manau, kad amerikiečiai iki galo neįvertina jos intelekto... Ji labai gerai orientuojasi ir supranta, kas dedasi politikoje, kas dedasi žiniasklaidoje“, – prieš pristatydamas vaškinę M. Trump kopiją kalbėjo S. Spiceris.

„Manau, kad vakar pasaulis turėjo puikią progą dar kartą įsitikinti, kokia ji pirmoji ponia, koks nepriekaištingas jos skonis. Tai dar vienas pavyzdys, kokį nuostabų renginį ji suorganizavo, norėdama visam pasauliui geriausioje šviesoje parodyti mūsų Jungtines Valstijas“, – apie pirmosios JAV ponios organizuotą oficialią vakarienę sakė buvęs Baltųjų rūmų atstovas.

Lankydamas vaškinių figūrų muziejuje, kur jau seniau įkurdintas vaškinis prezidento Donaldo Trumpo antrininkas, S. Spiceris praktiškai neužsičiaupdamas gyrė Melanią, teigdamas, kad „ji labai stengiasi dėl mūsų šalies“.

„Ji visada palaiko ir įkvepia prezidentą. Nieko keisto, ji buvo sutuoktinio atrama ir ramybės uostas dar prieš jam tampant Jungtinių Valstijų prezidentu“, – kalbėjo S. Spiceris.

47 metų buvusio modelio M. Trump vaškinė antrininkė – minėtojo muziejaus interaktyvios parodos „Give Melania a Voice“ dalis. Ji įkurdinta Ovaliojo kabineto aplinkoje.

Kai S. Spiceris pristatė mėlyna suknele vilkinčios Melanios vaškinę figūrą, ji stovėjo šalia vyro D. Trumpo vaškinės kopijos.

„Stulbinančiai tikroviška“, – toliau liaupsių negailėjo S. Spiceris.
Vaškinę Melianią muziejuje bus galima išvysti iki gegužės 31-osios. Vėliau ji bus perkelta į „Madame Tussaud‘s“ muziejų Vašingtone.

Tačiau tiek daug liaupsių M. Trump antrininkė sulaukė tik iš minėtojo asmens. Internautams ji nepasirodė nei tikroviška, nei panaši į originalą.

Socialiniuose tinkluose kaip mat pradėjo sklisti diskusijos, kaip vaškinės Melanios gamintojai prašovė ir dabar visai nėra aišku, kas muziejuje palaiko kompaniją D. Trumpui - gal tai dar viena iš jo meilužių?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)