Dabar 120 mln. peržiūrų turinti daina Rebeccai tapo tramplinu į populiarios dainininkės karjerą. Iškart po milžiniško dėmesio susilaukusio kūrinio, tuomet dar 14-metė mergina, buvo pakviesta sukurti bendrą vaizdo klipą su Katy Perry, o jos dainos versiją perdainavo serialo „Glee“ (liet. Choras) aktoriai.

Netrukus dainininkė įgarsino vaikišką filmą „Legend of a Rabbit“ ir išleido du muzikinius albumus – „RE/BL“ ir „My Moment“.

Nemažai kritikos susilaukusi Rebecca toliau tęsia muzikinę karjerą ir kuria „Youtube“ tinklaraštį, kurį seka 1,3 mln. internautų. Jame atlikėja perdainuoja šių laikų hitus ir dalinasi savo kūryba.

Nemažai dėmesio atlikėja skiria ir savo „Instagram“ profiliui, kuris domina 880 tūkst. sekėjų. Internautų dėmesį Rebecca bando pritraukti dalindamasi asmeninio gyvenimo akimirkomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)