Vasaros pabaigoje šeima atostogavo netoliese Anglijos krantų esančiame Isles of Scilly salyne, taip pat karalienės Balmoralės rezidencijoje Škotijoje.

Šešerių Charlotte ir aštuonerių George grįžta į „Year 2“ ir „Year 4“ klases, o trejų jaunėlis Louis , kuris pavasarį pradėjo lankyti darželį, grįš į parengiamąją mokyklai grupę.

Pasak „Mirror“, kunigaikštienei Kate vaikų išsilavinimas ir dalyvavimas mokykliniuose užsiėmimuose – pagrindinis auklėjimo prioritetas.

„Dėl to, kad jie yra žinomi ir matomi, Williamas ir Kate visuomet privalo būti labiau organizuoti ir viskam pasiruošę, nei visi kiti tėvai. Tačiau net ir atsižvelgdami į savo statusą, vaikams jie stengiasi suteikti kuo smagesnę vaikystę, nepamiršdami spausti dėl mokslų svarbos.


Kate labai svarbu, kad jos vaikai laikytųsi gražių manierų ir būtų išauklėti. Ji daug dėmesio skiria manieroms prie stalo, vaikai išmokyti už viską padėkoti ar, kai reikia, atsiprašyti, todėl yra išties mandagūs.

Vis dėlto, jie – tik vaikai. George ir Charlotte mokykloje kartais būna labai išdykę ir nepaklusnūs. Tuomet Williamas ir Kate bando su jais sėsti ir kalbėtis, jokiais būdais nenumesdami iškilusių bėdų į šoną.

Kate, kaip ir visi eiliniai tėvai, taip pat aktyviai dalyvauja mokyklinėje veikloje, mielai bendrauja su atžalų klasiokų tėvais ir niekuomet nepabrėžia, kad ji – kunigaikštienė ar tiesiog viršesnė už kitus. Mokyklos veikloje ji yra labai žemiška“, - žurnalui „OK Magazine“ tvirtino šaltinis.

Šaltiniai ne kartą tvirtino, kad mokykloje karališkosios šeimos atžaloms – labai patinka ir ten jie turi nemažą draugų būrį.

Vyresnės šeimos atžalos lanko privačią Thomas Battersea mokyklą, kurioje mokosi vos 600 mokinių. Mokslo metai vienai atžalai šioje mokykloje kainuoja beveik 19 000 svarų sterlingų.