Pirmojo gimtadienio proga princas Williamas ir Kate Middleton paviešino tris naujas sūnaus nuotraukas. Berniukui vieneri sukanka balandžio 23 dieną, antradienį.

People.com rašo, jog princas Louisas yra tobula savo brolio George'o (jam jau penkeri) ir sesers Charlottes (jai ketveri sueis gegužės 2 dieną) kopija. Jaunėlis taip pat turi putlius žandukus, o plati šypsena parodo du priekinius apatinius dantukus.

„Jis tikrai labai nuotaikingas ir nuolat besišypsantis mažas berniukas – visuomet laimingas ir patenkintas“, – pasakojo People.com šaltinis.

Princas Louisas

Teigiama, jog nuotraukų autorė – berniuko mama K. Middleton, fotografijos darytos kiek anksčiau šį mėnesį, Norfolke. Dviejose nuotraukose Louisas, atrodo, nepriekaištingai pozuojantis mamai, trečioje atskleidžiamas jo linksmumas – vaikas pagautas judesyje, o megztukas aplipęs žole nuo vaikiškų žaidimų.

Tai ne pirmas kartas, kai pasaulis mato mažuosius princus, fotografuotus mamos K. Middleton. Meno istoriją studijavusi kunigaikštienė yra mėgėja fotografė, kuri fiksuoja svarbiausius šeimos gyvenimo momentus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)