Kunigaikštis ir kunigaikštienė jau išsiuntė iš Kensingtono rūmų adresuotus padėkos laiškus, skelbiama socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje „Royal Letters“ („Karališkieji laiškai“).

TRH The Duke and Duchess of Sussex Wedding 2018 #royalmail #royalletter #royalreply

A post shared by Royal Letters (@lettersroyal) on Jul 5, 2018 at 5:58pm PDT

Puošnūs padėkų raštai sudėti į vokus su Kensingtono rūmų herbu. Prie padėkos taip pat pridėta romantiška nespalvota poros nuotrauka, kurioje princą Harry ir M. Markle prieš pat vestuvių ceremoniją įamžino fotografas Alexis Lubomirskis. Praėjusių metų pabaigoje šis fotografas taip pat pasirūpino svajingomis poros sužadėtuvių Frogmoro rūmuose Vindzore nuotraukomis.

Meghan ir Harry savo laiškuose įrašė nuo abiejų adresuotą mielą tekstą: „Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė savo vestuvių proga buvo tiesiog užversti neįtikėtinai maloniais laiškais ir atvirukais. Jie sujaudinti, kad skyrėte savo laiko šiam sveikinimui. Tai nepaprastai rūpestingas gestas, kurį jų karališkosios didenybės labai vertina ir siunčia jums pačius didžiausius linkėjimus“.

Prabėgus kelioms dienoms po karališkųjų vedybų buvo paskelbtos poros vestuvių šventės nuotraukos. Tuomet Kensingtono rūmai paskelbė pranešimą, kuriuo padėkojo visiems, buvusiems drauge tą džiaugsmingą dieną.

„Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė norėtų padėkoti visiems, šeštadienį dalyvavusiems jų vestuvių šventėje. Jie jaučiasi labai laimingi, kad galėjo savo džiaugsmu pasidalyti su visais, tą dieną susirinkusiais Vindzore, taip pat su stebėjusiais vestuvių iškilmes per televizorių tiek Jungtinėje Karalystėje ir Britanijos tautų sandraugos valstybėse, tiek visose kitose šalyse“, – pranešė Kensingtono rūmų atstovas spaudai.

„Jų karališkosios didenybės sužavėtos oficialių A. Lubomirskio nuotraukų ir su džiaugsmu šiandien jomis pasidalina. Jie taip pat norėtų padėkoti už visus nuoširdžius linkėjimus ir palaikymą“, – rašoma pranešime spaudai.

Gražiausios vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)