Abiejų Sicilijų princesės Di Bourbon – 17-metė princesė Maria Carolina ir 15-metė Maria Chiara – yra 57-erių princo Carlo, Kastro kunigaikščio, ir 49-erių princesės Camillos, Kastro kunigaikštienės, dukterys.

Kaip rašo dailymail.co.uk, princas Carlo pretenduoja į veiksmingumą praradusį buvusį Burbonų ir Abiejų Sicilijų sostą. Tai jaunesnioji Ispanijos karališkosios šeimos atšaka, kilusi iš Kapetingų dinastijos ir valdžiusi pietinę Italiją bei Siciliją XVIII a. ir XIX a.

Nors ši karališkoji šeima neturi jokių formalių įgaliojimų, jos nariai užsiima labdaringa veikla ir stengiasi dėl pietinės Italijos interesų. Ir... gyvena išties karališkai!


Princo dukterys mėgaujasi prabangiu gyvenimu. Jos gyvena tarp Italijos, Monako, Paryžiaus ir Sen Tropezo – mėgaujasi šiltais saulės spinduliais, demonstruoja dizainerių sukurtus drabužius ir naudojasi šeimos turtais.

Paauglės taip pat yra aktyviai įsitraukusios į labdaringą veiklą ir bičiuliaujasi su Europos elito įžymybėmis. Jos laisvai kalba angliškai, prancūziškai ir itališkai.


Princesėms tikrai nieko netrūksta, o gimtadienių proga jas dievinantys tėvai dažnai tiesiog apipila dovanomis. Savo „Instagram“ paskyrose paauglės dalijasi atostogų visame pasaulyje – nuo Paryžiaus iki Dubajaus ir Niujorko – akimirkomis.

Vyresnioji princesė Maria Carolina (arba tiesiog Carolina) yra Kalabrijos ir Palermo kunigaikštytė. Ji gimė 2003 m. Romoje. Carolina yra tiesioginė tėvo įpėdinė – ji paveldės jo titulą ir pareigas bei pretenziją į Burbonų ir Abiejų Sicilijų sostą.


Princesė buvo pakrikštyta Sardinijoje, jos krikštatėviais tapo Arenbergo princas Pierre‘as, Anna Maria Pisanu (Italijos politiko Guiseppe Pisanu žmona) ir ispanų modelis bei aktorė Ines Sastre.

Nors Carolinai yra vos 17 metų, ji dažnai dalyvauja oficialiuose viešuose renginiuose ir juose jaučiasi puikiai. Per visą savo paauglystę ji lydėdavo tėvus į renginius, dirbo modeliu su tokiais prekių ženklais kaip „Chopard“ ir „Dolce & Gabbana“, netgi debiutavo didžiajame ekrane – filme su Nicole Kidman.


2018-aisiais interviu prancūziškam žurnalui „SoirMag“ ji pasakojo, kad buvo mokoma namuose šešiomis kalbomis.

Carolina nuo 2015 m. yra nevyriausybinės organizacijos „Passion Sea“ ambasadorė. Ši organizacija siekia apsaugoti jūrų ir vandenynų ekosistemą.

Princesė Carolina taip pat yra Jungtinių Tautų asociacijos „Women For Peace“ narė. 2016 m. Niujorke ji dalyvavo asociacijos organizuotose Taikos eitynėse.


Princesė nusitaikė į kino sritį – ji ketina studijuoti Niujorko universiteto Menų institute ir siekti karjeros kine bei sekti savo senelės Edy Vessel, vaidinusios žymiojo italų režisieriaus Federico Fellini juostoje „Aštuoni su puse“, pėdomis.

2014 m. Carolina ir jos sesuo suvaidino poeziją skaitančias mergaites filme „Monako princesė“ („Grace of Monaco“), kuriame vaidino Holivudo legenda Nicole Kidman.

Kai neužsiima labdaringa veikla, gražioji aristokratė dalyvauja prabangiuose renginiuose Paryžiuje, Romoje ir Monake, pavyzdžiui, debiutančių puotoje, kuri prancūziškai vadinama „Le Bal des Debutantes“ arba „Le Bal“. Tokioje puotoje Carolina ir jos jaunesnioji sesuo buvo pastebėtos 2019 m. lapkritį.


„Instagram“ Carolina turi daugiau nei 88 800 sekėjų, kuriuos lepina įvairiais vaizdais – dizainerių drabužiais, šeimos kelionėmis po pasaulį ir entuziastingai dalijasi savo susidomėjimu vizažo darbais, fiksuodama apsilankymus kosmetikos parduotuvėse.


Caroliną ir jos šeimos narius sieja artimas ryšys. Ypač daug ji bendrauja su motina ir seserimi – jos nuolatos pasirodo princesės „Instagram“ skelbiamose nuostraukose. Dvejais metais jaunesnė Charia yra Noto kunigaikštytė. Ji gimė Romoje 2005 m.


Charia, kaip ir jos sesuo, turi garsių krikštatėvių, tarp kurių yra Kento princesė Michael, princesė Victoria Windisch-Graetz, Kalabrijos princas Augusto Ruffo ir šveicarų verslininkas Sergio Mantegazza, kuris, pasak „Forbes“, turtingiausių Šveicarijos žmonių sąraše užima 16 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)