61 m. Sarah Ferguson nusprendė nebetylėti ir pakomentavo: „Jackas – padorus žmogus. Jis – vienas iš mano mėgstamiausių žmonių, po teisybei, vadinu jį Jamesu Bondu.“

S. Ferguson teigimu, tarp jos dukters vyro ir ten pat atostogavusių modelių nieko nėra ir negali būti.

„Jis – lyg superdidvyris iš mano knygos. Puikus tėvas, nuostabus vyras, niekada nesiafišuoja, mieliau lieka antrame plane. Kad visi suprastų, jog ši istorija buvo sufabrikuota, aiškinu – jis yra kompanijos „Casamigos“ atstovas, buvo išvykęs į Kaprį darbo reikalais. Labai svarbu tai paaiškinti dėl Jacko“, – pabrėžė ji „BBC One“ laidoje „The One“.

Primename, kad praėjusį savaitgalį princesės Eugenie vyrą nufotografavo jachtoje drauge su pusnuogėmis gražuolėmis. Nuotraukose 35 m. verslininkas – apkabinęs merginas, tarp kurių – jo kolegė Rachel Zalis, modeliai Maria Buccellati ir Erica Pelosini.

Italų modelis E. Pelosini, nors kartkartėmis ir prisidengdavo rankšluosčiu, periodiškai jį nusiimdavo ir apsinuoginusi iki pusės rodydavosi J. Brooksbankui bei laivo kapitonui.

Šios išvykos metu princesės Eugenie sutuoktinis nepraleido progos nerti į Tirėnų jūrą. Kartu su juo tobulai atrodančiu jūros vandeniu mėgavosi ir trys J. Brooksbanko kompanionės. Tiesa, laikas nuo laiko jis vis pažvelgdavo į savo telefoną galimai tam, kad palaikytų kontaktą su namuose likusia sutuoktine.

Paparacų užfiksuotas linksmybių nuotraukas galite pamatyti ČIA.

Nors nėra iki galo aišku, iš kur J. Brooksbankas pažįsta E. Pelosini ir M. Buccellati, abi šios moterys susijusios su izraeliete 35 m. Hofit Golan, socialinių tinklų nuomonės formuotoja, pagarsėjusia kelionėmis po visą pasaulį jachtomis, priklausančiomis turtingiems ir gerai žinomiems asmenims.

J. Brooksbankui artimas šaltinis patikino, kad princesė Eugenie nevyko kartu su vyru į šią verslo kelionę į Kaprio salą, nes jis vyko tam, kad šiame pokylyje dirbtų. Šaltinių teigimu, J. Brooksbanko užduotis buvo prižiūrėti kokteilių barą ir šnekučiuotis su garsiais svečiais, tarp kurių buvo dainininkai Katy Perry ir Johnas Legendas, supermodelis Heidi Klum.

Princesė Eugenie su būsimu vyru susipažino slidinėdami Šveicarijoje, o 2018 m. Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje jie susituokė. Šiuo metu karališkosios šeimos atstovai gyvena netoliese esančiuose namuose Frogmore Cottage, už kuriuos jie moka nuomą Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei.

Princesė Eugenie ir J. Brooksbankas drauge – ilgiau nei 10 metų. Šių metų vasarį sutuoktiniams gimė sūnus Augustas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)