Kensingtono rūmuose gyvenusi princesė Diana daugiausia laiko praleisdavo savo svetainėje. Kaip ji atrodė?

Ją puošė ne tik mielos smulkmenos, bet ir daugybė asmeninių nuotraukų bei hobius ar artimuosius primenantys daiktai: pliušiniai žaislai, įvairiais raštais margintos lėkštės ir panašiai.

Vieną, princesės Dianos apartamentuose esantį, minkštasuolį puošė kelios dešimtys pliušnių žaislų: meškučiai, pandos, zuikučiai, mažytės gorilos ir kiti gyvūnėliai. Tiesa, tarp jų – vienas ypatingas žaislas – mažytė varlė, kurią dar vaikystėje pasiuvo pati princesė.

Princesės Dianos daiktai

Ant darbo stalo – ne tik rašymo priemonių pilna pieštukinė bei sūnų nuotraukos, bet ir nedidelė Kristaus statulėlė.

Porcelianinių skulpūrėlių kolekcijoje – keli paukščiai, kiškiai ir balerinos. Pastarųjų atvaizdų princesės kambaryje buvo ir daugiau – tai simbolizavo jos aistrą šokiams.

Tiesa, porcelianinės skulptūrėlės daugiausia buvo margintos melsva spalva, derančia su kambarių langus dengiančiomis užuolaidomis.

Kito kambario langus puošė tamsiai oranžinės užuolaidos, o vieną kambario sieną – miško peizažą atvaizduojantis kilimas.

Princesės Dianos daiktai

Drabužinės sienas puošė daugybė jos sūnų, princų Williamo ir Harry, nuotraukų. Kai kuriose nuotraukose buvo ne tik mažyliai, bet ir ji pati su jais kartu. Tiesa, keliuose rėmeliuose buvo ne nuotraukos, o jos sūnų piešti piešiniai.

Visi princesės apartamentai alsavo romantika ir moteriškumu: nuo švelniai žydrų užuolaidų iki rožinių baldų apmušalų.

Šaltinių duomenimis, visi šie apartamentai buvo ištuštinti netrukus po tragiškos princesės mirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)