Namai, apie kuriuos skelbiama, – tai gimtajame Prince‘o mieste, Čanhasene, Minesotos valstijoje, esančios rezidencijos. Bendra jų vertė – 1,28 mln. eurų.

Pagrindiniai Prince‘o namai, kuriuose buvo įkurta „Paisley Park“ studija, taip pat Terkse ir Kaikose įrengta poilsiavietė kol kas nepardavinėjami. Ši vieta bus atvira visuomenei.

Prince'o namai, kuriuose buvo įkurta „Paisley Park“ studija:

Remiantis „Page Six“ skelbiama informacija, sandoriai dėl Minesotoje esančios nuosavybės jau pasiekė galutinį etapą.

Minesotoje yra trys tušti žemės sklypai ir namas su vienu miegamuoju. Vieno aukšto namas su dviem miegamaisiais įvertintas maždaug 272 tūkst. eurų. Jo pirkimo sutartis jau pasirašyta. Du žemės sklypai yra netoli pakrantės, o trečias – mieste.

Prince'o namai Minesotoje, kuriuose jis buvo rastas negyvas:

Neatsižvelgiant į numatomą išpardavimą, teisėjas dar turi nuspręsti, kas taps milžiniško popmuzikos pasaulio žvaigždės turto paveldėtojais. Nes netikėtai nuo vaistų perdozavimo šių metų pradžioje miręs Prnce‘as testamento nepaliko.

Tikėtina, kad turto paveldėtojais taps tikra Prince‘o sesuo ir dar penki pusiau broliai bei seserys. Šiuo metu nuosavybė yra banko paskirtos bendrovės žinioje.

Prince‘ o turto dalybos stringa dėl itin didelio skaičiaus pretenzijas į palikimą reiškiančių individų.

Nepagrįstus reikalavimus pateikė net 29 asmenys, tačiau jų prašymai buvo atmesti. Pagal Minesotos įstatymus Prince‘o broliai ir seserys turi teisę į vienodą turto dalį, nesvarbu, ar abu, ar tik vienas iš jų tėvų yra tas pats, kaip ir dainininko.

Anksčiau buvo skelbta, kad vienintelė tikroji Prince‘o sesuo Tyka Nelson mano, jog jai turi atitekti daugiau nei kitiems.

Tiksli Prince‘o palinkto turto vertė nėra žinoma, bet paprastai įvardijama 280 mln. eurų suma.

Dainininko namuose „Paisley Park“ bus įrengtas muziejus. Terkse ir Kaikose esančios rezidencijos likimas kol kas neaiškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)