Nekilnojamojo turto agento Bearo Macleano ir aukštuomenės atstovės Daisy Dickson vestuvėse, kurios praėjusį savaitgalį vyko Visų Šventųjų bažnyčioje Pietų Devono Tarlestouno mieste, trūko Kembridžo kunigaikštienės.

Atrodo, kad vestuvių organizatoriams apie tai buvo pranešta taip vėlai, kad Kate vardas tebebuvo įtrauktas į svečių susodinimo planą.
„Williamo ir Catherine vardai buvo įrašyti plane, kuris pasirodė senoviškai atrodančiame veidrodyje“, - sakė vienas šaltinis.
„Jie turėjo sėdėti prie svarbaus stalo. Buvo tikimasi, kad Kate dalyvaus“, - teigė jis.

Tačiau šeštadienį princas Williamas, kuris yra senas jaunikio draugas, pasirodė su savo žmonos seserimi Pippa Middleton.

„Niekas nežino, kodėl, - sakė šaltinis. – Visi apie tai kalbėjo per kitos dienos pusryčius. Williamas su Pippa taip pat pasiliko nakvoti ir kitą dieną pasirodė palapinėje, kur vyko pietūs“.

„Pagal planą visi svečiai buvo pakviesti pasiplaukioti upėje“.
Prieš savo tuoktuves 2011 metais karališkoji pora dalyvavo dešimtyje vestuvių, tačiau po to, kai ištekėjo pati, Kate dvejus metus nesirodė nė vienose iš jų. Tuo tarpu Williamas pats vienas dalyvavo mažiausiai penkiose vestuvių šventėse.

Kai 2013 metais princas savo artimo bičiulio Tomo van Straubenzee vestuvėse buvo pabroliu, Kate buvo pastebėta vaikščiojanti po parduotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)