Į Vindzorą princas su žmona persikėlė dar likus kiek daugiau nei mėnesiui iki sūnaus Archie gimimo ir čia gyvena iki šiol. Į namo rekonstrukciją buvo investuoti 3 mln. svarų sterlingų. Kalbama, kad vien garso izoliacijai skirta 50 tūkst. svarų.

Tačiau nepaisant to, kad didžiuliame name yra dešimt miegamųjų, čia dirba... tik viena ūkvedė, skelbia „9honey“.

Naujame dokumentiniame filme „Meghan Markle: Inside the Home of a Princess“ taip pat teigiama, kad specialiai Meghan mamai Doriai Ragland buvo pastatytas priestatas, kur ji apsistos, kai kaskart aplankys dukrą atvykusi iš Los Andželo ir galės čia gyventi.

Filme taip pat nurodoma, kad Archie kambarys yra dekoruotas neutraliai lyties atžvilgiu pagal britiškas ir amerikietiškas tradicijas.

Apie karališkąją šeimą rašanti Victoria Arbiter mano, kad karališkajai porai galiausiai teks pasisamdyti auklę savo sūnui. „Karališkosios mamos dažnai sako, kad joms nereikia auklių, ir galima jas suprasti. Kaip ir kiekviena mama, jos nori nuolat būti šalia ir nepraleisti svarbiausių akimirkų. Tačiau joms prireiks žmogaus, kuris pagelbės“, – sakė ji.

Kaip ir Harry brolis Williamas su žmona Kate, Harry ir Meghan kažkada reikės pasisamdyti patikimą žmogų, kuriuo galės pasikliauti ir įsileisti į savo namus, mano V. Arbiter.

Verta paminėti, kad Kembridžo kunigaikštis su kunigaikštiene aštuonis mėnesius apsiėjo be auklės, kai gimė princas George'as. Jų šeimoje aukle nuo 2014 metų dirba Maria Teresa Turrion Borrallo – garsiosios Norlando guvernančių mokyklos absolventė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)