Princas neseniai savo draugams prisipažino, kad santykiai su Cressida nesiklosto taip, kaip norėtųsi.

„Jam atrodo, kad ji reikalauja pernelyg daug dėmesio, santykiai tiesiog nesiklostė“, - pasakoja princui artimas šaltinis.

Kitas šaltinis iš poros aplinkos tvirtina, kad išsiskyrimas buvo draugiškas ir taikus.

„Labai liūdna, tačiau jie nusprendė išsiskirti, - sakė antrasis šaltinis leidiniui „People“. - Tai draugiškas sprendimas, jie vis dar yra labai geri draugai, tačiau nusprendė eiti skirtingais keliais“.

Šaltinis pridūrė, kad Cressida nori sutelkti dėmesį į savo karjerą. Pora tikisi, kad pasklidus žiniai apie judviejų išsiskyrimą, jie nebus persekiojami.

Porą supažindino princesė Eugenie, kuri yra artima C. Bonas draugė. Cressida neseniai baigė magistrantūros studijas Londono Muzikos ir šokių konservatorijoje. Princas Harry ir C. Bonas savo santykių niekada neafišavo.

Pastaruoju metu juos buvo galima išvysti kartu, jie ne kartą užfiksuoti pietaujantys. Draugų Cressy vadinama mergina praėjusį mėnesį netgi lankėsi pirmajame savo oficialiame renginyje, kuriame palaikė princą Harry, sakiusį kalbą labdaros renginyje.

Antradienį, balandžio 29 dieną, princas Harry susitiko su sužeistais kariais, kurie nori dalyvauti rudenį įvyksiančiose parolimpinėse žaidynėse „Invictus Games“. Tuo metu Cressida buvo pastebėta išsinešanti maistą iš sulčių baro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)