Kaip rašo People.com, pirmadienį jis vyko į Mančesterį, kur darkart pagerbė per Arianos Grande koncertą nuo sprogimo nukentėjusias aukas, tačiau susirinkusiems įdomiau buvo sužinoti, kaip laikosi K. Middleton.

Jau ne paslaptis, jog pirmieji du jos nėštumai nebuvo iš lengvųjų - Kensingtono rūmai praneša, jog ir šis - ne išimtis. Kembridžo kunigaikštienę kankina Hyperemesis Gravidarum (rytinis pykinimas – DELFI past.).

Ši liga laikoma nėštumo komplikacija ir yra lydima stipraus pykinimo bei vėmimo – tai, savo ruožtu, gali sukelti organizmo dehidrataciją ir svorio kritimą.

Jos karališkoji didenybė dėl to pirmadienį nedalyvavo suplanuotame renginyje Hornsey kelio Vaikų centre Londone. Kunigaikštienė prižiūrima Kensingtono rūmuose.

Susirinkusiems reporteriams princas Harry sakė, jog naujienos apie dar vieną laukiamą šeimos narį yra "fantastiškos, puikios" ir kad jis labai laimingas dėl brolio šeimos.

Princas Harry taip pat atskleidė, kad, kaip manoma, tris mėnesius besilaukianti Williamo žmona laikosi visai neblogai: "Kurį laiką jos nemačiau, bet manau, kad ji laikosi gerai".

Viešumoje Harry, Williamas ir Catherine paskutinį kartą drauge pasirodė rupjūčio 30 dieną, pagerbdami princesę Dianą.

DELFI primena, kad karališkoji pora jau augina du vaikus: princą George'ą ir princesę Charlottę. Mažojo princo K. Middleton susilaukė 2013-ųjų liepos 22 dieną, o 2015 m. gegužės 2 dieną pasaulį išvydo princesė Charlotte.

Ryte gimusios sesutės jau popiet atvyko pamatyti ir princas George'as, kurį tėtis nešė ant rankų. Vakare karališkoji šeima išvyko iš ligoninės.

Nuotraukų albume - kaip puikiai K. Middleton atrodė pirmų dviejų nėštumų metu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)