Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė pasiėmė trejų metukų George’ą ir dvejų Charlotte į emocingą ceremoniją Dianos šeimos namuose. Manoma, kad pamaldos, kuriose taip pat dalyvavo princas Harry ir Dianos brolis grafas Spenceris, buvo tik artimiausių žmonių susibūrimas.

„Praėjo dvidešimt metų nuo princesės Dianos mirties ir jiems svarbu, kad George’as ir Charlotte galėtų parodyti savo pagarbą“, – sakė šaltinis leidiniui „Mirror“.

Princui Williamui buvo tik penkiolika, o jo broliui Harry vos dvylika, kai 1997 metų rugpjūčio 31 dieną Diana žuvo per tragišką avariją Paryžiuje. Ji buvo palaidota Nortamptonšyre, Oltorpo dvare, Ovalinio ežero saloje.

Dvi vyresnės Dianos seserys, 60 metų ledi Sarah McCorquodale ir 62 metų baronienė Fellowes taip pat dalyvavo šeštadienį, liepos 1 dieną, surengtose mišiose, kurias laikė Kenterberio arkivyskupas.

Princo Charleso ir jo žmonos Camillos ceremonijoje nebuvo.

Velso princas ir Kornvalio kunigaikštienės tuo metu lankėsi Kanadoje, Otavos mieste, kur ėjo karališkąsias pareigas Kanados dienos minėjime.

Sūnus Williamas ir Harry savo motinos atminimą įamžino užsakydami jos statulą, kuri stovės Kensingtono rūmų – Dianos senųjų namų – viešuose soduose.

Karališkoji šeima:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)