Po savo peštynių su dainininku Franku Oceanu, Ch. Brownas socialiniame tinkle patalpino nukryžiuoto Jėzaus nuotrauką su užrašu: „Pavaizduoju, kaip šiandien jaučiuosi. Sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu!“.

Tai sukėlė priešišką reakciją, todėl Ch. Brownas nusprendė savo paskyrą padaryti asmenine. Po paskutine jo publikuota vieša nuotrauka buvo įrašas: „Socialinė žiniasklaida atima esmę, kodėl mes esame ypatingi ar ikonos. Tad, atsižvelgdamas į tai, aš atsiskiriu nuo šio pasaulio“.

F. Oceanas, po neseniai įvykusio susidūrimo šalia Los Andželo įrašų studijos, ketina pateikti kaltinimus Ch. Brownui. Kaip pranešė žiniasklaida, sausio 27 dieną atlikėjai susiginčijo dėl automobilių stovėjimo vietos šalia minėtos studijos. Kalbama, kad konfliktas peraugo į šešių vyrų muštynes. Buvo iškviesti šerifo pavaduotojai. Įvykio liudininkai tvirtina, kad Ch. Brownas puolė F. Oceaną kumščiais.

Vėliau F. Oceanas patvirtino, kad toks incidentas buvo – socialiniame tinkle „Twitter“ paliko du pranešimus apie tai, kad buvo „užpultas“ ir kad jo sužeidimai gali turėti įtakos būsimam pasirodymui „Grammy“ apdovanojimuose.

„Mane užpuolė Chrisas ir dar pora vaikinų. Juokinga. Man tik norėjosi, kad Everestas (F. Oceano šuo, red.) būtų čia“, - taip skambėjo vienas įrašas.

„Perrėžė man pirštą, tai dabar negalėsiu groti abiem rankom per „Grammy“, - buvo rašoma antrame.

Los Andželo apygardos šerifo biure patvirtino, kad Ch. Brownui dar nesibaigė penkerių metų lygtinis nuteisimas dėl Rihannos užpuolimo 2009 metais. Atstovas spaudai Steve'as Whitmore'as atskleidė, kad kol kas kaltinimai jam nepateikti, tačiau F. Oceanas „trokšta baudžiamojo persekiojimo dėl šio incidento“.

Ch. Brownas ir F. Oceanas susirungs tarpusavyje dėl geriausio šiuolaikinio „urban“ stiliaus albumo apdovanojimo šių metų „Grammy“ ceremonijoje, kuri įvyks vasario 10 dieną Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)