Kaip rašo starhit.ru, po sėkmės seriale „Bjaurusis ančiukas“ („Ne rodis krasivoj“) N. Uvarovą ėmė aktyviai kviesti dalyvauti naujuose projektuose, tačiau tai truko neilgai. Paaiškėjo, kad aktorė nėra pasirengusi imtis jokių kitų vaidmenų: ji aiškino, jog kurdama kiekvieną personažą atiduoda visą save. Režisieriai mėgino su žvaigžde susitarti, žadėdami, kad darbas vyks laikantis jos nurodytų sąlygų. Tačiau patenkinti Nelly sąlygas nebuvo taip paprasta.

Nuo to laiko N. Uvarova retai pasirodo ekranuose – ji teikia pirmenybę vaidmenims teatre. Aktorės teigimu, to visiškai pakanka. Kino atžvilgiu ji neturi didelių ambicijų, svarbiausia, kad profesija teiktų malonumą. Nelly supranta, jog daugeliui bendradarbiavimas su ja keltų nepatogumų.

„Galiu pasakyti štai ką: jeigu kažkas man nepatinka, stengiuosi tuo kaip įmanoma greičiau atsikratyti. Pavyzdžiui, aš mėnesį ar du filmavausi viename seriale ir supratau, kad tas vaidmuo man ne prie širdies. Atradau savyje jėgų paprašyti mano vaidmenį iš serialo išbraukti. Nufilmavome keturias serijas, tačiau mano veikėja visai nesivystė, nors man tai ir buvo žadėta. Tad nutariau šį darbą nutraukti. Išsiskyrėme taikiai, bet filmuotis manęs daugiau nekviečia, nes esu išranki, nelabai „patogi“ aktorė“, – pasakojo N. Uvarova.

Tvirtas aktorės charakteris išryškėjo dar vaikystėje. N. Uvarova prisipažino, kad jai teko išgyventi įvairių sunkumų. Nelly šeima buvo pabėgėliai iš Gruzijos. Būdama vos 14 metų amžiaus, ji išvyko pas seserį į Maskvą, kur nelegaliai su ja gyveno bendrabutyje. Po pamokų N. Uvarova dirbdavo, kad galėtų finansiškai padėti šeimai.

„Darbai nebuvo labai pelningi, bet vis šis tas. Kurį laiką dirbau kurjere. Mane paskyrė į apatinių sandėlius, turėjau šias prekes pristatyti į įvairius prekybos centrus. Maždaug metus dalinau skrajutes. Taip pat pardavinėjau ledus Lužnikų stadione“, – prisiminė aktorė.

Sunkumų N. Uvarova patyrė ir asmeniniame gyvenime. Santykiai su pirmuoju vyru Sergejumi Pikalovu nesusiklostė – pora išsiskyrė. Nelly jų išsiskyrimą ilgai laikė paslaptyje. „Aš šia tema netgi su mama nesikalbėjau. Mano tėvai apie skyrybas su pirmuoju vyru sužinojo po jų prabėgus metams. Mes išsiskyrėme tyliai. Serioga ir toliau bendravo su mano artimaisiais. Dabar ryšys jau blėsta, tai logiška. Jau nebėra tokio šilto bendravimo, koks būna tada, kai apie žmogų, jo projektus, nuotaikas žinai viską“, – aiškino aktorė.

Vėliau N. Uvarova ištekėjo antrą kartą. Žvaigždės sutuoktiniu tapo Aleksandras Grišinas. Drauge su aktoriumi N. Uvarova augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)